autóbuszközlekedés Munkatársaink

„Köszönöm, hogy nem esett bajunk”
2024.02.22 09:54

Egy gödöllői édesanya mondott köszönetet, amiért a Volánbusz sofőrje figyelmével és lélekjelenlétével elkerült egy balesetet.

Kép

felajánlás Munkatársaink

Csaknem egymillió forint gyűlt össze beteg kollégánk megsegítésére

A kollégák adománya révén segítséget nyújthat AZ EMBERÉRT Alapítvány Nagy Károly, súlyos beteg autóbuszvezető-kollégánk ápolásához.

Kép

autóbuszközlekedés Munkatársaink

A leghosszabb Volánbusz-járaton is élményt jelent a vezetés

A Volánbusz a leghosszabb közvetlen járatát Békéscsaba és Zalaegerszeg között közlekedteti, autóbuszvezetőként Megyeri Mihály dolgozik itt a legrégebben.

Graur Csaba

Volánbusz Munkatársaink

„Legnagyobb ellenségünk az egyhangúság”

„Rengeteget köszönhetek a Volánbusznak: itt nőttem fel, itt nősültem, itt szültem a feleségemmel, itt temettünk. Ha szomorú voltam, megvigasztalódtam a munkámban. Gyakorlatilag az egész eddigi életemet végigkísérte a Volánbusz” – mondja 35 éve autóbusz-vezetőként dolgozó kollégánk, Graur Csaba, aki nemrég szakmája legmagasabb kitüntetését vehette át.

Réz Tamás

cirkuszMÁV-START Munkatársaink

A porondon is sínen van

Réz Tamás, a Miskolc TSZVI vezető jegyvizsgálója, egyben a Magyar Nemzeti Cirkusz művészeti főtitkára, valamint gálaműsorainak konferansziéja. Mindkét munkahelyéért rajong, és akrobatikus ügyességgel egyezteti össze a sínek világát az előadó-művészettel.

Polgár János

FKGegyes vonalinterjú Munkatársaink

Mérés után újbóli sebességemelés az 1-es vonalon

Ismét 140 km/órás maximális sebességgel közlekedhetnek a vonatok Szárliget és Biatorbágy között a jobb vágányon is. A Ezt megelőzően a MÁV leányvállalata, a MÁV Központi Felépítményvizsgáló Kft. (KFV) végezte el a vágánygeometriai és járműdinamikai méréseket. Polgár Jánossal, a Vágánydiagnosztikai osztály csoportvezetőjével beszélgettünk a mérésről és a munkájáról.

Kép

Autóversenyzés Munkatársaink

Volánbuszos kollégánkkal rajtol a 2024-es Budapest–Bamako rali

Stál Csaba és Kovács Levente versenyzőpárosként áll rajthoz a 2024-es Budapest-Bamako ralin.

Kóródi Lajos

Kóródi Lajos Munkatársaink

„Kockáról kockára kell a várat építeni”

Több mint 43 év a vasútnál, számos munkakör, rengeteg tapasztalat. Kóródi Lajos január közepén a MÁV-START Digitális és Rendszermenedzsment szervezetéből Technológiai Informatikai Koordinátorként vonul nyugdíjba.

Kép

Autóbuszos közlekedés Munkatársaink

Szabálykövetők, türelmesek – így lettek milliomosok

Másfél millió kilométert vezettek le balesetmentesen azok az autóbusz-vezetők, akiket Békés vármegyében részesített elismerésben a rendőrség a múlt év végén.