Recept Életmód

Itt az eperszezon
2021.05.27 15:40

Az egyik legnépszerűbb bogyós gyümölcs a világon, és nem véletlenül. Íze ellenállhatatlan, sokoldalúan felhasználható, tetszetős, ráadásul rendkívül egészséges. Cikkünkben megmutatjuk, miért érdemes fogyasztani, és néhány ínycsiklandó receptet is megosztunk az olvasókkal.

Lángos

LángosRecept Életmód

Krumplislángos receptje

A kenyérfélék egy jelentős csoportját a lepények teszik ki. Ilyenek például a különféle kenyérlángosok és a jól ismert krumplislángos is. Mostani receptünk a piacok, vásárok vagy éppen a balatoni strandok hangulatát idézi.

Lecsó

NyárRecept Életmód

Nyári lecsó

Gasztroemlékeink között élénken élnek azok, amelyek a Balaton-parthoz köthetők. Vagy a helyi éttermek egyikében elfogyasztott étel vagy egy jó és hangulatos bográcsozás emléke tűnik fel. 

Diós fánk recept

FánkRecept Életmód

Diós fánk

Farsangi mulatsághoz isteni diós fánkot ajánlun. A receptet köszönjük a nagykanizsai VOKE Kodály Zoltán Művelődési Háznak!

Tök

ReceptŐsz Életmód

Tökéletes tökételek

Éppen tökszezon van, és mi bizony azok táborát erősítjük, akik kedvelik, engedjék meg nekünk, hogy dicsérjük ezt a rendkívül változatos és sokféleképpen elkészíthető növényt. Lássuk, hogy miért!

Gyümölcsök

ŐszRecept Életmód

Élvezzük az őszi hónapokat!

Október az igazi vidéki mulatságok, a szüreti szezon, a kukoricafosztás, a betakarítás, a téli hónapokra felkészülés időszaka.