Volánbusz Ajánló

Ferihegyi Ikarus-találkozó október 1-jén és 2-án a Volánbusszal
2022.09.29 16:09

Legendás Ikarus-járműveket sorakoztat fel a Volánbusz 2022 októberének első hétvégéjén a budapesti Aeroparkban, az immár hagyományos Ikarus-találkozón.

Illusztráció

Volánbusz Ajánló

Kutatók Éjszakája Egerben – zöld Volánbusszal

A Kutatók Éjszakája egri rendezvényén – stílszerűen – a legújabb technológiával vesz részt a Volánbusz: a Technológiai és Ipari Minisztérium felkérésére egy Mercedes-Benz eCitaro típusú, elektromos meghajtású autóbusszal szállítják az érdeklődőket a rendezvényhelyszínek között.

Kruchina Vince

Volánbusz Hírek

A Volánbusz elnök-vezérigazgatója a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség felügyelőbizottságában

Kruchina Vince, a Volánbusz elnök-vezérigazgatója 2022. szeptember 1-jével felügyelőbizottsági tag, Pafféri Zoltán, a MÁV–Volán-csoport elnök-vezérigazgatója pedig elnökségi tag lett a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetségben.

Az átadó

Volánbusz Hírek

Átadták a felújított buszállomást Kiskunhalason

Kiskunhalason önkormányzati fejlesztés keretében a kor elvárásainak megfelelő szolgáltatást nyújtó autóbusz-állomás épült, amely mind az utasoknak, mind a munkavállalóknak kulturált körülményeket biztosít.

Illusztráció

Volánbusz Hírek

Szabadon hozzáférhetővé vált a Volánbusz menetrendi adatbázisa

A Volánbusz is elérhetővé tette menetrendi adatbázisát a fejlesztők számára - jelentette be a Technológiai és Ipari Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, Vitézy Dávid.

Nosztalgia jármű

Volánbusz Ajánló

Igazi programkavalkád várja a nosztalgiabuszok rajongóit

A régi buszok szerelmeseinek gazdag programválasztékot kínál a 2022-es év. A nyár folyamán és ősszel több rendezvényen is találkozhatunk gyönyörűen felújított volános járművekkel.

A rendezvény

Volánbusz Jeles napok

Legendás Ikarusok a Volánbusz hatvani retrónapján

Április 30-án több mint kéttucatnyi retróbusz volt látható Hatvanban, a rendhagyó Volánbusz Retró Napon. A járműseregszemle fő attrakciója az az 1968-ban magyar mérnökök tervei alapján elkészített emeletes busz, amelyet alapos és aprólékos munkával járó felújítás után most először mutattak be a nagyközönségnek.