Volánbusz Hírvonal

Új helyi menetrend Zalaegerszegen
2023.03.23 10:02

Zalaegerszeg helyi autóbuszjáratai március 18-tól új menetrend szerint közlekednek. A módosítás többlépcsős utazási igényfelmérés és egyeztetés eredményeként jött létre. Ezzel párhuzamosan megújult a helyi menetrendi kereső a Volánbusz honlapján.

Sopony Anita a kitüntetésátadón

Volánbusz Munkatársaink

Óvatosságból lett milliomos Anita

"A busznak mennie kell." – ezt vallja Soponyi Anita, aki idén egyetlen nőként színesítette az egymillió kilométert balesetmentesen levezető autóbusz-vezetők népes táborát. Anitával a Volánbusz budapesti kitüntetésátadó ünnepségén készült villáminterjú.

A kitüntetésátadó

Volánbusz Jeles napok

Központi régiós kitüntetésátadó a Volánbusznál

139 kolléga munkáját ismerte el a Volánbusz a központi régió múlt szerdai kitüntetésátadó ünnepségén. A kimagasló teljesítményt, a hűséget, illetve a hosszú éveken át balesetmentesen megtett kilométereket jutalmazta a társaság.

Illusztráció

Volánbusz Hírvonal

A Volánbusz ismét megkapta az ISO-tanúsítványt

Sikeresen zárult a Volánbusz 2022-es külső, megújító auditja. A közlekedési társaság megkapta az Integrált Irányítási Rendszer (INIR) megfelelő működését igazoló új tanúsítványt a TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft.-től.

Diákcsoport

Volánbusz Hírvonal

Volánbusz: összhangban az oktatással

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a Volánbusz közötti megállapodás közel tíz éve született, az együttműködés az elmúlt időszakban viszont új lendületet vett.

Illusztráció

Volánbusz Ajánló

Ferihegyi Ikarus-találkozó október 1-jén és 2-án a Volánbusszal

Legendás Ikarus-járműveket sorakoztat fel a Volánbusz 2022 októberének első hétvégéjén a budapesti Aeroparkban, az immár hagyományos Ikarus-találkozón.

Illusztráció

Volánbusz Ajánló

Kutatók Éjszakája Egerben – zöld Volánbusszal

A Kutatók Éjszakája egri rendezvényén – stílszerűen – a legújabb technológiával vesz részt a Volánbusz: a Technológiai és Ipari Minisztérium felkérésére egy Mercedes-Benz eCitaro típusú, elektromos meghajtású autóbusszal szállítják az érdeklődőket a rendezvényhelyszínek között.