Volánbusz Jövő

Még több elektromos autóbusz érkezhet a Volánbuszhoz  
2021.06.08 13:23

A Volánbusz a korábban megpályázott 60 elektromos autóbusz után újabb 40 e-busz beszerzésére nyújtott be pályázatot a Zöld Busz Program keretében, és kiírta a feltételes közbeszerzési eljárásokat összesen 100 járműre.

A sajtóeseményen

Volánbusz Hírek

Szorosabbra fűzi együttműködését a Volánbusz és a Hungaroring 

A Volánbusz, a Hungaroring Sport Zrt. és a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. 2021. május 31-én stratégiai együttműködésről szóló megállapodást írt alá.

Szilvai József Attila és dr. Pafféri Zoltán

Volánbusz Hírek

Együtt a Volánbusz és a Magyar Közút

Nem mindennapi körülmények között, a martonvásári autópálya-mérnökségen írt alá együttműködési megállapodást 2021. május 18-án a Volánbusz és a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Fotó: Volánbusz Zrt.

Volánbusz Fejlesztések

Bővül a Volánbusz helyi közlekedési szolgáltatása Szombathelyen

Május 3-ától Szombathelyen a helyi jegyekkel és bérletekkel is igénybe vehetik az utasok a 6663-as helyközi vonalon közlekedő egyes járatokat.

Takarítás

Volánbusz Hírek

Tavaszi nagytakarítás a Volánbusznál

A Volánbusz a folyamatos napi takarítás és a koronavírus-járvánnyal összefüggő fertőtlenítési feladatok mellett 2021. április közepétől egy hónapon át tavaszi nagytakarítást végez, hogy biztosítsa a megfelelő tisztaságot és higiéniát autóbusz-állomásain, valamint telephelyein.

Volánbusz

Volánbusz Fejlesztések

Folytatja jármű-fiatalítási programját a Volánbusz

Újabb két közbeszerzési eljárást írt ki összesen 79+8 új autóbusz beszerzésére a Volánbusz járműflottájának egy részét biztosító Volán Buszpark.

Illusztráció

Volánbusz Hírek

Szolnok helyi autóbusz-bérletei a MÁV applikációban

A MÁV-Volán-csoport közös fejlesztéseinek köszönhetően április 1-jétől már a szolnoki helyi autóbusz-bérleteket és napijegyeket is meg lehet váltani a MÁV applikációjában és a MÁV-START pénztáraiban.

A sajtótájékoztató

Volánbusz Hírek

Közös céget alapított a Mobiliti és a Volánbusz

Az MVM zöld közlekedés meghonosításáért felelős társasága, az MVM Mobiliti Kft. közös céget alapított a MÁV-csoporthoz tartozó Volánbusz Zrt.-vel az autóbusz-állomány környezetbarát fejlesztése érdekében, amely Mobiliti Volánbusz Kft. néven végzi tevékenységét.

Zöld busz

Volánbusz Hírek

Székesfehérvár a Zöld Busz mintaprojekt következő állomása

A Volánbusz a Zöld Busz Program mintaprojektje keretében 2021. február 1-jétől egy hónapon keresztül egy Ikarus-CRRC CityPioneer típusú elektromos autóbuszt tesztel Székesfehérváron.