Volánbusz Jeles napok

Legendás Ikarusok a Volánbusz hatvani retrónapján
2022.05.02 09:22

Április 30-án több mint kéttucatnyi retróbusz volt látható Hatvanban, a rendhagyó Volánbusz Retró Napon. A járműseregszemle fő attrakciója az az 1968-ban magyar mérnökök tervei alapján elkészített emeletes busz, amelyet alapos és aprólékos munkával járó felújítás után most először mutattak be a nagyközönségnek.

Fotó: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

Volánbusz Zöld

Csuklós elektromos autóbuszt teszteltek Székesfehérváron

Székesfehérváron mutatkozott be 2022. április 21-én az MAN tisztán elektromos csuklós autóbusza, amelyet egy hétig tesztelt a Volánbusz a Zöld Busz Program demonstrációs mintaprojektjének keretében.

Busz

Volánbusz Fejlesztések

Aláírták a szerződést hatvan elektromos autóbusz érkezéséről 

A fejlesztés a hat megyeszékhely több mint félmillió lakója számára biztosít magasabb színvonalú személyszállítási szolgáltatást, tisztább levegőt és élhetőbb környezetet.

Elektromos busz

Volánbusz Zöld

Balatonfüreden és Várpalotán is elektromos buszokat próbálhatnak ki az utasok

A Zöld Busz Program keretében a Volánbusz Veszprém megyében is megkezdte az elektromos meghajtású Mercedes-Benz eCitarók tesztelését. Balatonfüreden és Várpalotán is találkozhatnak utasaink a kéthetes próbaidőszak alatt díjmentesen igénybe vehető, környezetbarát járművekkel, és élvezhetik a tavaszi napsütést a modern buszok ablakából.

A busz

Volánbusz Zöld

Tatán és Komáromban is teszteli a Volánbusz új elektromos járműveit

Hajdúszoboszló után Komárom-Esztergom megye két településén is bemutatkoztak a Volánbusz új elektromos autóbuszai.

A köszönetmondás

Volánbusz Munkatársaink

Elnök-vezérigazgatói, képviselői és polgármesteri köszönet a Volánbusz menekültszállításban való helytállásáért

A Volánbusz továbbra is elkötelezett az Ukrajnából menekülők segítésében, a munkatársak helytállnak a határátkelőknél is. Dr.

Mager Andrea a sajtótájékoztatón

Volánbusz Hírek

Gázüzemű buszokkal bővül a Volánbusz járműparkja

A modern, alacsony károsanyag-kibocsátású buszok jelentősen hozzájárulnak a szolgáltatási színvonal emeléséhez és a közlekedési társaság környezetvédelmi céljainak eléréshez.

Az átadó

Volánbusz Fejlesztések

Új autóbuszok fiatalítják Komárom-Esztergom megye járműállományát

Komárom-Esztergom megye járműparkja három darab nagy befogadóképességű, szóló kivitelű, Volvo 8900 típusú és tizennyolc Mercedes-Benz REFORM 501 LE autóbusszal fiatalodik.

A távolsági buszok

Volánbusz Fejlesztések

Újszerű távolsági autóbuszok frissítik a Volánbusz járműállományát

Nyolc darab újszerű, 2018-as évjáratú, Setra S 516 HD/2 típusú autóbusz érkezik hamarosan a társasághoz. Az erről szóló megállapodást 2022. február 18-án írta alá a Volánbusz és a Budapest Lízing Zrt.