Hull a pelyhes… Mese

Hull a pelyhes…
2024.02.02 09:50

Jó reggelt! Ébresztő, álomszuszék! Vár az iskola! – próbálta kiugrasztani Marcit az ágyból az anyukája – kevéske sikerrel.

csodamasina

csodamasina Mese

A legszebb karácsonyfa

Egyszer volt, hol nem, volt egyszer egy, pontosabban két, kerekeken guruló csodamasina. Mindketten kékek voltak. Mindketten  gyorsak voltak. Mindketten erősek voltak.

Krausz

Halloween Mese

Nem félünk a sötétben!

Koni, a fiatal sárga távolsági busz idegesen böngészte a műhely falára kiakasztott táblázatot, amin az új vizsgaidőpontok szerepeltek. – Ez az, ott vagyok! – fedezte fel magát a listán boldogan, miközben a mosolya mégsem tűnt teljesen őszintének..

graffiti

graffiti Mese

A szörnyű firka

Milyen gyönyörű napunk van ma, igaz, Szili-pajti? – köszönt harsányan Hetyke, a Flirt motorvonat, majd továbbgurulva halkan hozzátette: – A napnál talán már csak én vagyok szebb… - és elégedetten mosolygott.

mese

hullócsillag Mese

Hullócsillag

Figyelem! Figyelem! Meghoztam a legújabb nyaralókat, akik már alig várják a hűsítő csobbanást!

Felhők felett

Mese

Felhők felett

Miután Babetta hazatért hosszú útjáról, csak mesélt és mesélt és mesélt… Szinte kifogyhatatlan volt a történetekből. A többiek ámulva hallgatták az izgalmas kalandokat a gyönyörű helyszínekről: Ausztria, Olaszország, Svájc, Franciaország, Spanyolország, hegyek és tengerek, és megannyi felejthetetlen élmény.