futás Sport

FÉLMARATON EGY KEZDŐ FUTÓ SZEMÉVEL
2021.11.09 14:40

Vékony László a MÁV Zrt. vágányzárelőkészítő szakelőadója 2019-ben húzott először futócipőt. A kezdeti nehézségek ellenére 2021-ben teljesítette élete első félmaratonját. Inspiráló beszámolója példa lehet mindenkinek, aki kibúvót keres a testmozgás alól.

futás

MÁV Futó Szakosztály Sport

A MÁV Futó Szakosztálya

A szakosztályhoz bárki csatlakozhat, aki kedvet érez a futásra akár rövid, vagy hosszú távon, egyénileg vagy csapatban/váltóban, függetlenül attól, hogy melyik vasutas társaságnál dolgozik a jelentkező.

csapat

Sport

Hajrá fiúk! 

Van két szám, amit ha egymás után kimondunk, mindenki ugyanarra fog gondolni. Hat-három. Nincs kérdés, a magyar labdarúgó-válogatott 1953. november 25-i mérkőzése fogalommá vált, emléke nem halványodik, sőt. Ez is azt mutatja, hogy hazánkban még mindig a legnépszerűbb, legnézettebb sportág a futball, de világviszonylatban is ezt az előkelő helyet foglalja el. A vasutasok azonban nemcsak nézni, hanem játszani is szeretik a focit!

Vasutas Stadion

szegedi Vasutas Stadion Sport

Évtizedes álom vált valóra: Megújult a szegedi Vasutas Stadion

2020 végén sok szegedi szíve dobbant egyszerre izgatottan, amikor a sötét téli estén először gyúltak fel a fények a Szegedi Vasutas Sport Egyesület (SZVSE) új atlétikai pályáján. Az új nyolcsávos, nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas futópálya minőségi sportolásra ad lehetőséget a vasutasoknak.

VSC

MÁV VSC Futószakosztály Sport

Miénk a pálya… a nehezített pálya is…

A MÁV VSC Futószakosztálya idén is sikeresen teljesített két ultrafutóversenyt váltóban. A táv és a tét nem volt kicsi: a Tisza-tónál 126, a Balatonnál 220 kilométert kellett teljesítenie a 10 tagból álló csapatnak. Élményeikről Krusch Renáta csapattag mesélt.

MÁV Előre

MÁV Előre Sport

MÁV Előre-Változások kora

Egy évvel korábban remek hírekkel számolhattunk be a szé- kesfehérvári MÁV Előre Sport Club háza tájáról: nyolc szak- osztály üzemelt a város legidősebb, még működő sport-egye- sületénél, az NB I.-es férfi röplabdázók addigi legjobb eredményüket érték el a szezonban, a nők pedig megnyerték az NB II.-es sorozatot és feljutottak az első osztályba.

Bringázni jó

kerékpározásMÁV VSC Sport

Bringázni jó

A kerékpározás egészséges, fiatalon tart, költséghatékony és környezetbarát.

Drabbant István spartanbajnok

Drabbant Istvánspartan Sport

Aki előtt nincs akadály

A MÁV VSC Futó Szakosztályának tagja szereti a kihívásokat – sőt! Három évvel ezelőtt fejébe vette, hogy kipróbálja magát a legőrültebb terep-akadályfutó versenyen, csak éppen nem volt semmilyen sportolói múltja. 

Zöld Sasok

FradiZöld Sasok Sport

Zöld Sasok a MÁV-START járatán

A Ferencvárosi Torna Club labdarúgócsapata vonattal utazott Debrecenbe a bajnokság 12. fordulójának hétvégéjén, november 9-én, szombaton.