kedvezmény Ajánló

Csobbanj te is egyet a budapesti fürdők egyikében!
2021.06.09 14:27

A júniusban érvényes Budapest-bérlet tulajdonosok a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából 20% kedvezményt kapnak.

Keszthely

kultúra Ajánló

Vers a peronon

A tavalyi nagy siker után, idén már nem csak a Balatonnál, hanem országosan is hallhatók lesznek versek június 4-étől október 6-áig a MÁV-Volán-csoport, valamint a GYSEV összesen 71 vasút-, illetve autóbusz-állomásán.

Nosztalgia IC

IC Ajánló

30. évfordulóját ünnepli az IC-közlekedés

Az InterCity-közlekedés 30 éves évfordulója alkalmából, június 5-én és 6-án nosztalgia IC-vonat közlekedik Budapest és Miskolc között.

Illusztráció

gyerek Ajánló

Izgalmas gyereknapi programok a Vasúttörténeti Parkban

Május 30-án, vasárnap fergeteges gyereknapi programokkal készül a Vasúttörténeti Park, ráadásul a gyermekeknek 14 éves kor alatt ingyenes lesz a belépés!

Illusztráció

fotópályázat Ajánló

Nemzetközi vasúti fotópályázat indul

Az UIC Toprail (vasúti turizmus) munkacsoportja fotópályázatot szervez „Titkos vasúti helyeim”* témában.

Illusztráció

rajzpályázat Ajánló

„Csodálatos Földünk, óvjuk együtt!” – rajzpályázat

A Zöld generációkért Alapítvány a Környezetvédelmi Világnap alkalmából „Csodálatos Földünk, óvjuk együtt!” címmel rajzpályázatot hirdet bölcsődés és óvodás korú gyermekek számára.

Illusztráció

játék Ajánló

Idén is megrendezik a „Közlekedik a család” országos családi vetélkedőt

A körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra és újra átismételniük.

Balaton

Balaton Ajánló

Retró InterCity-vel a Balatonra a pünkösdi hosszú hétvégén!

Május 22-étől 24-éig, szombattól pünkösdhétfőig, a 80-as évek hangulatát bemutató retró InterCity-szerelvénnyel is lehet utazni Budapest és Keszthely között.

Illusztráció

MÁV Szimfonikus Zenekar Ajánló

A MÁV Szimfonikus Zenekar online koncertje

Május 13-án, 19 órai kezdettel koncertet ad a MÁV Szimfonikusok Zenekar, ezúttal Bartók, Bach és Mozart zeneművei csendülnek fel a zenészek játékában. A hangverseny ingyenesen, online megtekinthető.