kultúra Jeles napok

Adventi hangverseny Békéscsabán
2021.12.21 11:17

Nagy sikerű koncertet adott 2021. december 19-én - az ezen az estén 50 tagot számláló -  Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar,  Dőge Csaba karmester, szakmai vezető dirigálásával a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Karácsonyfa a Népliget buszpályaudvaron

Karácsony Jeles napok

Nagy sikerrel zárult a MÁV-Volán-csoport karácsonyi akciója

Az idei évben október 20. és november 20. között lehetett regisztrálni a MÁV-Volán-csoport egyedi társasjátékáért, melynek kézbesítése hamarosan megkezdődik. A regisztrációkor beküldött rajzpályázatok közül kisorsoltunk tíz olyan vasutas/volánbuszos gyermekrajzot, amelyből karácsonyfadísz készült.

Petőfiszállás

kiállítás Jeles napok

A Szentkúti Vasúttörténeti Emlékhely kialakítása

A Magyar Államvasutak 1880. évi szabványterve alapján épült II. osztályú felvételi épülete a 140. számú vasútvonal egyik ékköve. Petőfiszállás vasútállomásának korábbi elnevezései: Szentkút, Pálosszentkút.

Csiszár István

siker Jeles napok

A Vasutas Zeneiskola növendékeinek országos sikere!

A Sztárban sztár leszek! idei évadának 1. és 3. helyezettje a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdiójának egykori növendéke lett.

UNICEF logo

Segítség Jeles napok

A lelki egészségért kampányolt az UNICEF Magyarország a gyermekek világnapján

Kampányt indított az UNICEF Magyarország a gyermekek világnapja alkalmából. A Nézz szembe a problémával! című kezdeményezés arra hívta fel a figyelmet, hogy csak akkor tudunk segíteni a lelki nehézségekkel küzdő fiataloknak, ha a probléma nem tabu, segítséget kérni pedig nem szégyen.

A találkozó

találkozó Jeles napok

Aktív és nyugdíjas vasúti vezetők hagyományos év végi találkozója Szegeden

Már tizenhatodik alkalommal találkoztak az aktív és a nyugdíjas vasúti vezetők október 29-én a Szegedi Területi Igazgatóság igazgatói dísztermében.

A találkozó

nyugdíjas Jeles napok

„A Cavinton alapanyaga a nefelejcs”

A MÁV Távközlési-és Biztosítóberendezési Szakszolgálat (TEB) vezetése és önkéntes nyugdíjas aktivistái „Tizenötödik szakmai irányítói és középvezetői nyugdíjas találkozót” szerveztek.

Illusztráció

MÁV-START Jeles napok

15 éve alakult meg a MÁV-START

A MÁV 2006. október 15-én alapította a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.-t.

A találkozó

találkozó Jeles napok

 Klubvezetőinek és tisztségviselőinek továbbképző tábort szervezett a VNyKOSz

A Vasutas Nyugdíjas Klubok Országos Szövetsége (VNYKOSZ) minden évben meghívja a klubok vezetőit és tisztségviselőit, hogy előadások, konzultációk, közös tevékenységek, beszélgetések során összegezzék a mögöttük hagyott – ezúttal - két évet.