Rólunk

 

Kedves Munkatársaink!

 

Köszöntjük Önöket a Vasutas Magazin online felületén! Szeretnénk, ha minden vasutas munkatársunk időben értesülne az aktuális vasúti hírekről, a tervezett fejlesztésekről, a vállalat terveiről, valamint minden olyan eseményről, információról, amelyet naprakészen szeretnénk megosztani Önökkel. Fontosnak tartjuk az információk gyors átadását és visszacsatolását, ezért indítottuk ezt a bármilyen mobileszközről és bármilyen internetes elérhetőséggel használható elektronikus Vasutas Magazint.

A vasutasmagazin.hu oldalon a nyomtatott Vasutas Magazin hasábjain is megjelenő aktuális híreket, információkat, esemény beszámolókat, interjúkat, vasúti vonatkozású véleményeket, történelmi témájú cikkeket, és nem utolsó sorban szabadidős programjavaslatokat olvashatnak, de mindezt nem korlátozza a nyomtatott oldalszám, így az online felületen sok új témával is találkozhatnak olvasóink.

Továbbra is nagy örömmel vennénk, ha megosztanák velünk és munkatársaikkal véleményüket, történeteiket, gondolataikat vagy akár egy jól sikerült, vasút témájú fotót. Szeretnénk, ha a vasutasmagazin.hu felülete lehetőséget adna egy sokkal interaktívabb, közvetlen kommunikációra a vasutasok között.

 

Írjon nekünk ujsag@mav.hu e-mail címre.

 

Reméljük, a Vasutas Magazin online felülete az Önök tetszését is elnyeri!

Jó olvasást, kellemes időtöltést kívánunk!

A Vasutas Magazin szerkesztői csapata