MÁV-START Munkatársaink

„Együtt dolgozni, egymásnak segíteni és nagyon jókat nevetni!”
2020.11.30 10:17

Szöllősyné Szundi Mária 1979-ben lépett be a MÁV-hoz és azóta – több mint négy évtizede – a helybiztosításnál dolgozik. A helybiztosításban egy nem szakavatott csak a végterméket – azaz a helyjegyet látja. Ennek előállításához azonban komoly szakmai háttér szükséges, aminek a teljes tudását elsajátította, és az elmúlt években boldogan adta át tapasztalatát a fiatalabb korosztálynak.

maszkviselés

maszkviselésMÁV-STARTVolánbusz Hírek

Szigorított a MÁV és Volánbusz: leszállítják a maszk nélkül utazókat

Szeptember 15-től szigorúbb intézkedésekkel védik a MÁV-START és a Volánbusz szabálykövető utasai és munkavállalói egészségét. Azok az utasok, akik nem hordanak az orrukat és szájukat eltakaró maszkot, kendőt vagy sálat, kizárhatóak az utazásból.

forgalom

BalatonMÁV-START Hírek

Egyértelmű siker a balatoni hétvégén

A bevezetett új szolgáltatásoknak és a strandolásra alkalmas időjárásnak is köszönhetően, az elmúlt hétvégén – 2020-ban először – többen utaztak a MÁV-START-tal a Balaton

Zugló vasútállomás

liberalizációGYSEVMÁV-START Vélemény

A liberalizáció hatása a vasúti személyszállításra

A MÁV-START és a GYSEV személyszállítási közszolgáltatási szerződése 2023 decemberében lejár, így a következő menetrendi évtől pályázat útján választják ki a szolgáltatókat Magyarországon is.

KISS ANDRÁS BALÁZS mérnök gyakornok, MÁV-START Zrt.

munkavállalókMÁV-STARTgyakornok Munkatársaink

„Nagy cég sok van, de ilyen összetartó közösség nem sok!”

Kiss András Balázs a PTE Pollack Mihály Műszaki és Informatikai karán végzett gépészmérnökként, 2020. februárban kezdett el társaságunknál dolgozni. András jelenleg az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki karán tanul, mint levelezős villamosmérnök-hallgató.

tram train

Tram trainMÁV-START Fejlesztések

További négy tram-train járművet rendelt a MÁV-START

Július 1-jei kormányhatározatnak megfelelően a MÁV-START lehívta a négy darabos opciót a Stadler Rail Valenciával kötött tram-train járműbeszerzési szerződés alapján.

ellopott bicikli

MÁV-STARTDicséret Munkatársaink

Vezető jegyvizsgáló kolléga segítségével került meg az értékes kerékpár

Június elsején történt, hogy egy székesfehérvári első emeleti lakás erkélyéről elloptak egy nagyértékű kerékpárt.

Talent külső

MÁV-STARTMÁV-VAGON Fejlesztések

Forgalomba állt az ötödik felújított Talent motorvonat

Félidejéhez ért a Talent motorvonatok korszerűsítési programja, elkészült az ötödik jármű is. A motorvonat a többi Talenthez hasonlóan a Győr és Bécs közötti EURegio járatokon fog közlekedni a sikeres futópróbát követően.