MÁV-START Jeles napok

15 éve alakult meg a MÁV-START
2021.10.18 13:02

A MÁV 2006. október 15-én alapította a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.-t.

kezfogas

MÁV-STARTCO2 Nyereményjátéknyertes Vélemény

„A vonattal énidőt nyerek”

Interjú Szőke Bálinttal, a CO2-nyereményjáték egyik nyertesével

Mária

MÁV-START Munkatársaink

„Együtt dolgozni, egymásnak segíteni és nagyon jókat nevetni!”

Szöllősyné Szundi Mária 1979-ben lépett be a MÁV-hoz és azóta – több mint négy évtizede – a helybiztosításnál dolgozik. A helybiztosításban egy nem szakavatott csak a végterméket – azaz a helyjegyet látja. Ennek előállításához azonban komoly szakmai háttér szükséges, aminek a teljes tudását elsajátította, és az elmúlt években boldogan adta át tapasztalatát a fiatalabb korosztálynak.

maszkviselés

maszkviselésMÁV-STARTVolánbusz Hírek

Szigorított a MÁV és Volánbusz: leszállítják a maszk nélkül utazókat

Szeptember 15-től szigorúbb intézkedésekkel védik a MÁV-START és a Volánbusz szabálykövető utasai és munkavállalói egészségét. Azok az utasok, akik nem hordanak az orrukat és szájukat eltakaró maszkot, kendőt vagy sálat, kizárhatóak az utazásból.

forgalom

BalatonMÁV-START Hírek

Egyértelmű siker a balatoni hétvégén

A bevezetett új szolgáltatásoknak és a strandolásra alkalmas időjárásnak is köszönhetően, az elmúlt hétvégén – 2020-ban először – többen utaztak a MÁV-START-tal a Balaton

Zugló vasútállomás

liberalizációGYSEVMÁV-START Vélemény

A liberalizáció hatása a vasúti személyszállításra

A MÁV-START és a GYSEV személyszállítási közszolgáltatási szerződése 2023 decemberében lejár, így a következő menetrendi évtől pályázat útján választják ki a szolgáltatókat Magyarországon is.

CD

MunkatársunkCzimbalek DávidMÁV-STARTgyűjteményvasúti képeslap Munkatársaink

Darabok a múltból

Ha egy átlagos munkahelyre gondolok, nem vennék rá mérget, hogy az ott dolgozók gyűjtenek bármit is, ami a munkájukkal kapcsolatos. Abban viszont biztos vagyok, hogy a vasutasoknál ez nincs így. Itt sokan gyűjtenek sokféle vasúti ereklyét, amelyre lehetőséget ad a 152 éves múlt, és magyarázatot a sokszínűség, amellyel a vállalat szolgálni tud.

Hajni

MÁV-STARTkitüntetésMunkatársunk Munkatársaink

„A kollégáink a leghitelesebb nagyköveteink”

Az idei évben Gőcziné Czeglédy Hajnalka volt az egyik, aki átvehette az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) „Női Erő” díját. A nyertesek azok közül kerültek ki, akik a „Női Erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” program 3 éve alatt a legsegítőkészebb céges partnerek voltak.

kenguru

nyári menetrendNyárMÁV-STARTvolán Hírek

Életbe lépett a nyári menetrend – több vonat és busz közlekedik a Balatonhoz

Minden eddiginél jobb nyári menetrendet állított össze a MÁV-START és a Volánbusz, hogy minél több turista, nyaraló, kiránduló vagy Balaton környéki lakos számára kínáljon kedvező és az autózással szemben versenyképes utazási ajánlatot.