Életmód

Online Adventi Naptár 2021
2021.12.01 05:14

A tavalyi évhez hasonlóan idén is adventi naptárral kedveskedünk a MÁV-Volán-csoport munkavállalóinak. Hangolódjunk együtt az ünnepekre versekkel, dekorációs ötletekkel, ünnepi receptekkel, sztárinterjúkkal!

Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékötletek Életmód

SZÍVBŐL ADNI - Karácsonyi ajándékötletek

Az adventi időszakban talán az a legszebb, ha a rohanás és a vásárlás helyett inkább együtt van a család; együtt készülődünk, hangolódunk a közelgő karácsonyra. Egyik ilyen nagyszerű és hasznos időtöltés az, ha ajándékokat gyártunk a rokonoknak, barátoknak. Íme néhány ötlet, amit közösen is megvalósíthatunk.

Karácsonyi receptek

Karácsonyi receptek Életmód

Az ünnepi asztal

Hangulatos fények, csodálatosan feldíszített otthonok, ragyogó karácsonyfa és a mindent átjáró finom süteményillat… Többek között ezek teremtik meg a hamisítatlan karácsonyi hangulatot, amit egy évben csak egyszer élhetünk át, de éppen ettől olyan különleges, meghitt és bensőséges, éppen ezért várjuk oly nagyon, és éppen ettől vált a földkerekség egyik legnagyobb ünnepévé.

Illusztráció

Egészség Életmód

Erősítsük immunrendszerünket!

Az egészséges életmódra való átállás – ha folyamatosan szem előtt tartjuk egészségünk megőrzését – egy életre szól. Fontos azonban, hogy mindig figyeljünk a változásokra; a kor előrehaladtával például lassul az anyagcsere, a szervezet kevésbé terhelhető; de ugyanígy fontos az évszakok változása is, hiszen más testünk tápanyagigénye télen, mint nyáron

dió

dió Életmód

CSONTHÉJAS CSEMEGE – A DIÓ

Az ősz aranya – nem túlzás így nevezni ezt a sokoldalú gyümölcsöt, hiszen a kulináris élmények mellett dekorációként és játékként is felhasználhatjuk, feldobja a hétköznapokat és az ünnepeket, emellett pedig rendkívül egészséges is.

Illusztráció

Karácsony Életmód

Formáld te is a Vasutas Magazin online adventi naptárát!

Hangolódjuk együtt az év legszebb ünnepére, a karácsonyra kedves írásokkal, programajánlókkal, receptekkel és egyéb hangulatos rovatokkal!

Illusztráció

Egészség Életmód

Évezredes csodaszer: a szőlő

Ha ősz – szüret. Ha szüret – szőlő. Ha szőlő ­– boldogság.

Illusztráció

gyógyítás Életmód

Szeressük a méhecskéket!

Cikkünkben bemutatjuk az apiterápiát, avagy a méhek által előállított anyagok gyógyító célú felhasználását, illetve hogy mit tehetünk azért, hogy segítsük a jótékony rovarok életben maradását.

Illusztráció

Egészség Életmód

Cukkini és padlizsán

Két zöldség, melyek az utóbbi években a magyar konyhát is meghódították.