ünnep Életmód

Különleges Vasutas Adventi Naptár
2020.12.24 05:04

Készülődjünk együtt a karácsonyra ínycsiklandozó receptekkel, érdekes olvasnivalókkal, ajándék tippekkel és egy közös játékkal!

káposzta

savanyú káposzta Életmód

A savanyú káposzta

Kiváló vitaminforrás, fantasztikusan finom és tele van hasznos ásványi anyagokkal. Meséljen a savanyú káposztáról Kavalecz Imre kommunikációs szakértő kollégánk, akinek a hideg beköszöntével a savanyú káposzta az egyik kedvenc étele.

vitamin

vitaminok Életmód

Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack

Ez a  népmesei  ihletésű  cím  azokra  az őszi termésű finom és egészséges hazai gyümölcseinkre utal, amelyekkel természetes úton kerülhetünk közelebb a létfontosságú vitaminokhoz

Lángos

LángosRecept Életmód

Krumplislángos receptje

A kenyérfélék egy jelentős csoportját a lepények teszik ki. Ilyenek például a különféle kenyérlángosok és a jól ismert krumplislángos is. Mostani receptünk a piacok, vásárok vagy éppen a balatoni strandok hangulatát idézi.

dinnye

Bögrés meggyes pitegyümölcsök Életmód

Ó, azok a csodás nyári gyümölcsök…!

A nyári időszakban továbbra is az az egyik legjobb dolog, hogy sokféle finom gyümölcshöz hozzájuthatunk. Ezek a gyümölcsök napfényes ízükkel, ezer színükkel testre-lélekre egyaránt jótékony hatással vannak.

Balaton

BalatonNyaralás Életmód

I love Balaton

De kinek mi jut eszébe, ha meghallja a szót: Balaton? Gyerekkori táborok, felnőttes és később felnőttnyaralások. Vagy csak leruccanások.

Családi csapatépítés

CsaládEgészség Életmód

Együtt könnyebb

Régóta ismert, hogy az egyéni sikerek sok értékes példával szolgálnak, de több ember közös akaratából, ötletéből is nagyszerű dolgok születhetnek és közösen élvezhetik a siker eredményét.

Saláta

salátaEgészség Életmód

Friss zöldségekből salátát!

A piros retek és a friss zöldhagyma biztosan az első olyan tavaszi zöldségünk,  amelyet a legtöbbünk szívesen fogyaszt.

kirándulás

Explorer Klub Életmód

Explorer Klub

Járd az utad velünk!