gyász Munkatársaink

Emlékezés Márton Ferencre, a MÁV-TRAKCIÓ működtetési vezérigazgató-helyettesére
2021.11.18 09:28

Kollégánk, Márton Ferenc 2021. november 1-jén elhunyt, gyászolják őt felesége, testvére, gyermekei, unokái, valamennyi rokona, barátai, kollégái.

Utaskapcsolati verseny

Volánbusz Munkatársaink

Dobogós siker az utaskapcsolati dolgozók versenyén

November elején ötödik alkalommal rendezte meg az Országos Közúti Utaskapcsolati Dolgozók Versenyét a VOLÁN Egyesülés és a VOLÁN EDUCATIO. A Felsőtárkányban tartott, kétnapos verseny hatalmas élmény volt a Volános munkatársaknak, akik „hozták az eredményt”: egyik csapatuk az előkelő harmadik helyen végzett.

A csapat egy része

szabadidő Munkatársaink

Sikeres vasutas versenyzés a Miskolc-Kassa Ultramaratonon

November 6-án rendezték meg a 3. Miskolc-Kassa Ultramaratont, melyre a miskolci Pályavasúti Területi Igazgatóság is nevezett csapatot Tóth János és Orosz Tibor igazgató-helyettesek vezetésével, “Hív a vasút, fut a MÁV” néven.

A díjazottak

vasútállomás Munkatársaink

Egy verseny, ahol minden induló nyertes, sőt…

A Pályavasúti Területi Igazgatóság Pécs vezetése idén is meghirdette a legrendezettebb vasútállomások versenyét. Külön kategóriában indulhattak az állomásfőnökségek, külön a csatolt szolgálati helyek.

Kisteleki Mihály és a kitüntetés

kitüntetés Munkatársaink

Az MTA Mikó Imre díjat adott Kisteleki Mihálynak, a MÁV elismert szaktekintélyének

Ünnepi köszöntőkkel, díjátadással és tudományos előadással kezdődött meg szerdán délelőtt a 2021-es Magyar Tudomány Ünnepe. A „Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz” mottó jegyében megrendezett eseménysorozaton a MÁV szakembere, Kisteleki Mihály Mikó Imre életmű díjat kapott.

Ilona

művészet Munkatársaink

„Mindig van valami a kezemben, mindig alkotok valamit”

Ludányhalásziban, egy eldugott Nógrád megyei kisfaluban él Némethné Jancsi Ilona, aki lassan négy évtizede szolgálja a vasutat forgalmi szolgálattevőként. Stabil munkája mellett művészként is kiteljesedett: gyönyörű gobelinjeivel, álomszép textilszobraival is kivívta az emberek elismerését.

Illusztráció

elismerés Munkatársaink

Megtisztelő elismerés

Az OSZZSD jubileumi díszoklevéllel jutalmazta Tóth Katalint, a MÁV Nemzetközi kapcsolatok igazgatóságának szakértőjét.

KB_1

SzolnokalmáriumkiállításMÁV Munkatársaink

Vasútért és az utasokért

A szolnoki vasúti almárium megálmodója 22 éves pályafutást tudhat a háta mögött, amelynek során váltókezelőből a Budapesti területi forgalmi osztály osztályvezetője lett. Kondor Balázs értékteremtő munkája elismeréseként az idei évben Tiszavirág Turisztikai Díjat vehetett át Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatától.

Feri bácsi

születésnap Munkatársaink

Császár Ferenc 90. születésnapját ünnepli

Soha nem gondolt rá Császár Ferenc hogy vasutas legyen. Végül 41 évig dolgozott, szolgálta a MÁV-ot.