MÁV APP Zöld

Zöld nyereményjátékot hirdetett a MÁV-START
2021.11.29 08:59

A MÁV-START ismét nyereményjátékot hirdetett azon utasai számára, akik a MÁV applikációban vásárolnak. Az utasoknak mindössze az alkalmazásban megváltott jegyet vagy bérletet kell regisztrálniuk, hogy megnyerhessék a 10 elektromos kerékpár egyikét és mellé az 50%-os START Klub kártyát.

Planet Budapest

kiállítás Zöld

MÁV-Volán-csoport stand a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös, fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye. Az Expón több mint 150 szakmai kiállító vesz részt, köztük a MÁV-Volán-csoport is.

Illusztráció

takarékosság Zöld

A túlfogyasztás elleni jelképes tiltakozás

A Ne Vásárolj Semmit Nap (Buy Nothing Day) a nyugati túlfogyasztás, a jólét, a vagyon egyenlőtlen elosztása és a reklámok túlzott befolyása elleni kritikus tiltakozás.

Planet Budapest

expo Zöld

Felhívás a Planet Budapest Kiállításon való részvételre

A MÁV-Volán-csoport környezetvédelem iránt elkötelezett nagyvállalatként saját kiállítással és csapattal készül a hat napos eseményre.

Illusztráció

Zöld busz program Zöld

Elektromos buszt állítottak tesztüzembe Veszprémben

Ahogy az ország több városában, úgy Veszprémben is lecserélik a korábbi autóbuszokat jövő tavaszig energiatakarékos és klímabarát járművekre.

Illusztráció

újrahasznosítás Zöld

Az üres palack is érték!

Italcsomagolások – gyártás és újrahasznosítás Magyarországon.

Gárdonyi kerékpártároló

kerékpározás Zöld

Budapest Fejlesztési Központ: regionális kerékpáros stratégia készül

Regionális kerékpáros fejlesztési stratégián dolgozik a Budapest Fejlesztési Központ (BFK) a főváros jobb kerékpáros elérése érdekében.

Munka közben

Föld napja Zöld

Föld napja a MÁV FKG jászkíséri telephelyén

A MÁV FKG jászkiséri székhelyén 2021. szeptember 10-én Föld napja rendezvényt tartottak nagy létszámú, 280 fős közreműködéssel.

A mozdony

Planet Budapest Zöld

Bemutatták az első Planet Budapest 2021 mozdonyt

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expót és Világtalálkozót Áder János köztársasági elnök fővédnöksége mellett november 29. és december 5. között rendezik meg a Hungexpo területén.