stresszkezelés Támogatlak

F.I.L.É. technika: segítség a stresszkezelésben
2021.09.28 15:17

A Támogatlak program minitréningjének résztvevői a stresszkezelés hatékony megoldásaival ismerkedhettek meg. A visszajelzések alapján hasznos volt foglalkozni a stresszkeltő helyzetekkel és az azokra adott eltérő válaszokkal. Jelen cikkünkben szeretnénk összefoglalni a technikát azoknak is, akik nem tudtak részt venni a tréningen.

Illusztráció

gyerek Támogatlak

A kalandokra vágyó gyermekek meséi

Ebben a bejegyzésben 5-9 éves gyerekeknek szóló kalandos történetek köteteit gyűjtöttem össze. Hazai és külföldi szerzők meséit, melyeket mi nagyon szeretünk, amiket újra és újra előveszünk.

Illusztráció

gyerek Támogatlak

Bóbita, Bóbita táncol… Versek gyerekeknek

A versek és mondókák tanulása, felmondása fejleszti a ritmusérzéket, a szókincset, de nem csupán nyelvi fejlesztés: az érzelmi kapcsolatokra is nagyon jó hatással van.

Illusztráció

tudás Támogatlak

Szaktudás, műveltség, kompetencia

Mi az, ami több mint egy átlagos tudás? Miért is keres, kutat és feltalál valaki? Miben különböztethető meg az átlagos tudás a kiemelkedőtől? Valójában milyen tudásra van szükség napjainkban? Ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ ebben az írásban

kezek

Támogatlakminitréningszemélyiségfejlesztés Támogatlak

Novemberben folytatódik a Személyes hatékonyság, önismeret - online minitréning sorozat

Szeretnéd jobban megismerni képességeidet, személyes hatékonyságod, amely által egy kicsit közelebb kerülhetsz önmagadhoz? Szívesen kapnál visszajelzést másoktól, önismereti gyakorlatokon keresztül feltérképezve saját működésed?

Illusztráció

olvasás Támogatlak

Kaland, most nem a filmvásznon

„Félreértések elkerülése végett: egy pillanatig sem hittem, hogy valami szellemjelenéssel van dolgom. Tény ugyan, hogy az angol kastélyok hemzsegnek a kísértetektől, de csak a bennszülöttek látják őket. Pesti ember még soha.”

Illusztráció

mese Támogatlak

Miért fontos a meseolvasás?

Nagyon szeretek mesét olvasni, hálás vagyok a szüleimnek, akiktől sok mesét kaptam, és hálás vagyok a tanítóimnak, akik megszerettették velem az olvasást, így most a meseolvasás a gyerekekkel közös, örömteli elfoglaltság.

Illusztráció

Támogatlak Támogatlak

Kérdeznék párat

Gondolatgyűjteményünk igyekszik könnyedén, de mégis komolyan, új szempontok, új megközelítés alapján hozzájárulni ehhez a fontos célhoz.

Illusztráció

Támogatlak Támogatlak

Bemutatkozik a Támogatlak program

A TÁMOGATLAK PROGRAM küldetése, hogy pszichológusok, fejlesztő- és humán szakemberek támogatásával segítséget nyújtson a krízishelyzetek megoldásában, hasznos tanácsokkal, értékes támogató tartalmakkal, a személyes fejlődést segítő ismeretekkel gazdagítson bennünket.