Segítség Életmód

AZ EMBERÉRT Alapítvány a MÁV–Volán-csoport munkavállalóit segíti
2022.03.17 14:37

Hamarosan a MÁV–Volán-csoport valamennyi rászoruló munkavállalója fordulhat támogatásért a Volánbusz jótékonysági szervezetéhez.

tomeg

háboróukrajnahelyzetjelentéshumanitáriusSegítség Hírvonal

Helyzetkép az Ukrajnában zajló eseményekkel kapcsolatban

Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet nyomán több olyan humanitárius intézkedést is bevezetett a MÁV-Volán-csoport – összhangban és együttműködésben egyéb szervezetekkel –, amelyek a menekülők megsegítését szolgálják.

Illusztráció

Segítség Hírvonal

A MÁV VAGON gyűjtést szervez a menekültek megsegítésére

A háborús válsághelyzetben az otthonukat elhagyni kényszerülő családok támogatására a MÁV VAGON Kft. gyűjtést szervez 2022. március 4-én, március 7-én, március 8-án, március 9-én és március 10-én.

UNICEF logo

Segítség Jeles napok

A lelki egészségért kampányolt az UNICEF Magyarország a gyermekek világnapján

Kampányt indított az UNICEF Magyarország a gyermekek világnapja alkalmából. A Nézz szembe a problémával! című kezdeményezés arra hívta fel a figyelmet, hogy csak akkor tudunk segíteni a lelki nehézségekkel küzdő fiataloknak, ha a probléma nem tabu, segítséget kérni pedig nem szégyen.

Az alapítvány családjai

Segítség Jeles napok

„Jól és sokat ad az, aki az adománnyal mosolyt is ad”

A MÁV kollégái segítséget nyújtottak a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítványnak.

wp

MunkatársunkSegítségpályamentesítés Hírvonal

Kollégánk másodszor segített

2020. március 6-án Mernye és Tab állomások között a pályára dőlt egy fa, amelyet Weisz Péter térközőr és fia eltávolítottak. Az idei évben a történelem megismételte önmagát, újabb fa dőlt ki, a helyzetet ismét Weisz Péter és fia oldotta meg.

Illusztráció

Segítség Támogatlak

Hogyan lehet a veszekedéseket a kapcsolatunk javára fordítani?

A párkapcsolatokban megjelenő problémák hatékony kezelése mindkét fél feladata. Cikkünk a békülés lehetséges folyamatait és megoldásait mutatja be. Mivel békülni nem is olyan egyszerű, ezért érdemes megfogadni néhány jól bevált megoldást

Babik Attila

szájmaszkSegítség Munkatársaink

„Jobb adni, mint kapni, ez a hajtóerőm!”

Cikkünk megírásáig 1100 darab szájmaszkot gyártott le Babik Attila és frissen alakult csapata. Adományoztak a budapesti Szent Imre Kórháznak, a Postának, a Sparnak, és természetesen a MÁV dolgozóinak.