Segítség Jeles napok

A lelki egészségért kampányolt az UNICEF Magyarország a gyermekek világnapján
2021.11.22 08:49

Kampányt indított az UNICEF Magyarország a gyermekek világnapja alkalmából. A Nézz szembe a problémával! című kezdeményezés arra hívta fel a figyelmet, hogy csak akkor tudunk segíteni a lelki nehézségekkel küzdő fiataloknak, ha a probléma nem tabu, segítséget kérni pedig nem szégyen.

Az alapítvány családjai

Segítség Jeles napok

„Jól és sokat ad az, aki az adománnyal mosolyt is ad”

A MÁV kollégái segítséget nyújtottak a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítványnak.

Illusztráció

Segítség Támogatlak

Csak egy telefonhívás, és máris könnyebb lehet!

A Lelki támasz telefonvonal fejlesztő kollégáink és pszichológusok közreműködésével abban segít, hogy a rendkívüli kihívásokat egészséges lélekkel tudjuk leküzdeni.

wp

MunkatársunkSegítségpályamentesítés Hírek

Kollégánk másodszor segített

2020. március 6-án Mernye és Tab állomások között a pályára dőlt egy fa, amelyet Weisz Péter térközőr és fia eltávolítottak. Az idei évben a történelem megismételte önmagát, újabb fa dőlt ki, a helyzetet ismét Weisz Péter és fia oldotta meg.

Illusztráció

Segítség Támogatlak

Hogyan lehet a veszekedéseket a kapcsolatunk javára fordítani?

A párkapcsolatokban megjelenő problémák hatékony kezelése mindkét fél feladata. Cikkünk a békülés lehetséges folyamatait és megoldásait mutatja be. Mivel békülni nem is olyan egyszerű, ezért érdemes megfogadni néhány jól bevált megoldást

Babik Attila

szájmaszkSegítség Munkatársaink

„Jobb adni, mint kapni, ez a hajtóerőm!”

Cikkünk megírásáig 1100 darab szájmaszkot gyártott le Babik Attila és frissen alakult csapata. Adományoztak a budapesti Szent Imre Kórháznak, a Postának, a Sparnak, és természetesen a MÁV dolgozóinak.