körte Életmód

A gyümölcsök királynője: a körte
2022.08.16 12:13

Jellegzetes formája sokakat megihletett már, zamatos íze és összetéveszthetetlen illata pedig igazi kulináris élményt nyújt a fogyasztóknak. Ismerjük meg a sokoldalú körte titkát!

Illusztráció

Nyár Életmód

Túlélési tippek kánikula idejére

Hogy a nyaralás idején senki feje se fájduljon meg, segítünk megelőzni a napszúrást, és adunk pár tippet, hogy a legnagyobb forróság is elviselhető legyen.

Illusztráció

Egészség Életmód

Nem csak a macik kedvence: a málna

Akár vadon, az erdőben terem, akár a kertben, a végeredmény ugyanaz: az egyik legfinomabb édes bogyó, amit mindenki szeret. A málna ráadásul nemcsak ízletes, hanem egészséges is, és emellett széppé is varázsol. Élvezzük ki a málnaszezon minden pillanatát, szedjük, együk, és ha marad, tegyünk el belőle télire is – kincset ér.

fe

Egészség Életmód

Jelentkezzen Ön is egészségügyi szűrőprogramra!

A MÁV és a Vasútegészségügyi NK Kft. júliustól elindítja a jelentkezést az új Egészségügyi Szűrőprogramra.

böc

bicajkerékpárbiciklizz a munkábaEgészség Életmód

Kombinálj, és ingázhatsz bringával messzebbre!

Jó eséllyel azoknak sem kell lemondaniuk a bringás munkába járás előnyeiről, akik a szolgálati helyüktől távol eső körzetekben, vagy másik városban élnek.

Illusztráció

természet Életmód

70 éve hegyen-völgyön

1952. január 26-án alakult meg Debrecen város és Hajdú-Bihar megye első Természetjáró Szakosztálya a Debreceni Vasutas Sport Club keretein belül. A tagok hét évtizede róják megállás nélkül az utakat, koptatják bakancsukat, szervezik a bel- és külföldi kirándulásokat, valamint kulturális programokat.

Illusztráció

gyümölcsök Életmód

Istenek eledele: a cseresznye

Ellenállhatatlan és abbahagyhatatlan. Talán mert friss, üde és ropogós.

A "Bivaly" mozdony

Kirándulás Életmód

Gőzfelhős utazások

A MÁV Rail Tours közkedvelt útjai közé tartoznak a gőzfelhős kirándulások, amelyek hazánk legszebb tájaira röpítik el az utasokat gőzmozdonyokkal és nosztalgiakocsikkal, felidézve a boldog békeidők hangulatát.

Pitypang

Egészség Életmód

Ehető vadnövények

Az itt következő növényeket nem feltétlenül gyógyító hatásaik miatt keressük, bár kétségtelen, hogy számos olyan vitamint és ásványi anyagot, rostokat tartalmaznak, amelyek az egészségünkre is jótékonyan hatnak.