Karácsony Életmód

Formáld te is a Vasutas Magazin online adventi naptárát!
2021.10.21 11:48

Hangolódjuk együtt az év legszebb ünnepére, a karácsonyra kedves írásokkal, programajánlókkal, receptekkel és egyéb hangulatos rovatokkal!

Illusztráció

Egészség Életmód

Évezredes csodaszer: a szőlő

Ha ősz – szüret. Ha szüret – szőlő. Ha szőlő ­– boldogság.

Illusztráció

gyógyítás Életmód

Szeressük a méhecskéket!

Cikkünkben bemutatjuk az apiterápiát, avagy a méhek által előállított anyagok gyógyító célú felhasználását, illetve hogy mit tehetünk azért, hogy segítsük a jótékony rovarok életben maradását.

Illusztráció

Egészség Életmód

Cukkini és padlizsán

Két zöldség, melyek az utóbbi években a magyar konyhát is meghódították.

Illusztráció

Recept Életmód

Itt az eperszezon

Az egyik legnépszerűbb bogyós gyümölcs a világon, és nem véletlenül. Íze ellenállhatatlan, sokoldalúan felhasználható, tetszetős, ráadásul rendkívül egészséges. Cikkünkben megmutatjuk, miért érdemes fogyasztani, és néhány ínycsiklandó receptet is megosztunk az olvasókkal.

húsvét

Életmód

Húsvéti gondolatok

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!

Illuszráció

koronavírus Életmód

Fontos a védőoltás és a maszkviselés!

A koronavírus-járvány még egy évvel pandémiává minősítése után is megnehezíti napjainkat, és komoly megbetegedéssel fenyegeti az embereket. Bár mindannyian fáradunk a küzdelemben, a járvány elleni hatékony védőoltások már megérkeztek hazánkba. A mi felelősségünk, hogy éljünk is használatukkal.

káposzta

savanyú káposzta Életmód

A savanyú káposzta

Kiváló vitaminforrás, fantasztikusan finom és tele van hasznos ásványi anyagokkal. Meséljen a savanyú káposztáról Kavalecz Imre kommunikációs szakértő kollégánk, akinek a hideg beköszöntével a savanyú káposzta az egyik kedvenc étele.

vitamin

vitaminok Életmód

Szóló szőlő, mosolygó alma, csengő barack

Ez a  népmesei  ihletésű  cím  azokra  az őszi termésű finom és egészséges hazai gyümölcseinkre utal, amelyekkel természetes úton kerülhetünk közelebb a létfontosságú vitaminokhoz