Segítség Jeles napok

„Jól és sokat ad az, aki az adománnyal mosolyt is ad”
2021.10.08 11:23
szerző: MÁV KIG

A MÁV kollégái segítséget nyújtottak a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítványnak. Segítettek felújítani a szervezet rekreációs házát, részt vettek az épület belső festésében és burkolásában. Kosztyu Viktória, az alapítvány elnöke levélben fejezte ki köszönetét.

„Köszönetet szeretnénk mondani alapítványunk nevében, hogy a Sárazsadány Táncsics 19/B számú, leendő rekreációs házunk felújítási munkáihoz, az épület komplett belső festéséhez és burkolásához segítséget nyújtott a MÁV Zrt. A vasutas kollégák magas színvonalon elvégezték ezeket a munkálatokat. Megszépült minden a MÁV dolgozóinak munkája által.

Szerettük volna megmutatni, hogy milyen sok támogatottunk van, akik folyamatosan figyelemmel követik a rekreációs ház munkálatait, és nagyon várják, hogy teljesen elkészüljön az üdülőnk, melynek megvalósításában a MÁV is jelentős szerepet vállalt. Szeptember végén Zamárdiban üdültünk 28 családdal, és készítettünk egy közös képet köszönetnyilvánításként, bár csupán a támogatottjaink töredéke vehetett részt az üdültetésen. Fontosnak tartottuk megmutatni, hogy jó célt fog szolgálni a sárazsadányi üdülőnk és van rá igény, hiszen sajnos évről-évre egyre nő a rosszindulatú megbetegedésben szenvedő gyermekek száma.

A jelenlegi járványidőszakban úgy döntöttünk, hogy a megnyitó időpontját jövő év tavaszára tervezzük, melyre szeretettel várjuk a MÁV képviselőit.

 Még egyszer köszönjük a segítséget, melyért nagyon hálásak vagyunk. Mi, az alapítvány tagjai és a támogatottjaink is.”

Sátoraljaújhely 2021.10.04. 

Kosztyu Viktória

elnök