kultúra Ajánló

Apokaliptikus Szimfónia: A MÁV Szimfonikus Zenekar hangversenye
2023.03.23 09:39

Március 30-án, csütörtökön 19.00 órakor a Zeneakadémián ad koncertet a MÁV Szimfonikus Zenekar. Vezényel: Christoph Campestrini.

Az egyik program

kultúra Ajánló

VOKE József Attila Művelődési Központ

A VOKE József Attila Művelődési Központ Dunakeszin februárban is izgalmas programokkal várja az érdeklődőket.

Illusztráció

kultúra Ajánló

Vers a Peronon – adventi különkiadás

A MÁV és a Balatonalmádi Aranyhíd Polgári Egyesület kulturális kezdeményezésének köszönhetően az adventi időszakot versek teszik még meghittebbé, hisz az utasok a magyar költők verseit, kiváló művészek előadásában élvezhetik számos vasútállomáson.

Farkas Róbert

kultúra Ajánló

A MÁV Szimfonikus Zenekar és Cyprien Katsaris

A MÁV Szimfonikus Zenekar vendége Cyprien Katsaris francia-ciprusi zongoraművész, igazi világnagyság, aki 36 évvel ezelőtt játszott először a Zeneakadémián, és mindig nagy örömmel jön Magyarországra.

Koncert

kultúra Ajánló

MÁV Szimfonikus koncertek a Zene Világnapján

Budapesten ősbemutatóval, Bölcskén pedig kamarazenei koncerttel köszönti a Zene Világnapját a MÁV Szimfonikus Zenekar.

Művészetek Völgye logó

kultúra Ajánló

Vonattal a Művészetek Völgyébe és a Campus Fesztiválra

Július 22. és 31. között rendezik a Művészetek Völgyét, az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját Kapolcson és a környező településeken. Érdemes közösségi közlekedéssel ellátogatni az eseményre.

A zenekar

kultúra Hírvonal

Sikerek a VIII. Sárvári nemzetközi fúvószenekari versenyen

A békéscsabai Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar „C” felső kategóriában I. díjban részesült a VIII. Sárvári nemzetközi fúvószenekari versenyen. A kötelező mű legjobb előadásáért járó különdíjat is a békéscsabai együttes vehette át a szakmai zsűritől.

Illusztráció

kultúra Ajánló

75 éves a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar

Magyarország egyik legkiemelkedőbb amatőr fúvószenekarának 75. éves jubileumi koncertjén klasszikusok, valamint mai népszerű dallamok szólalnak meg fúvószenei átiratban. A hangversenyre a MÁV-Volán-csoport dolgozóit is szeretettel várják!

A nyertes kép

kultúra Munkatársaink

Meglátni azt, amit más nem

Nem túlzás azt állítani, hogy a Volánbusz munkatársa, Tompa Attila autóbusz-vezető világhírre tett szert egyik fotójával, amelyet egy mobilkészülék-gyártó cég fotópályázatára küldött be.