kultúra Ajánló

75 éves a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar
2022.03.28 12:50

Magyarország egyik legkiemelkedőbb amatőr fúvószenekarának 75. éves jubileumi koncertjén klasszikusok, valamint mai népszerű dallamok szólalnak meg fúvószenei átiratban. A hangversenyre a MÁV-Volán-csoport dolgozóit is szeretettel várják!

A nyertes kép

kultúra Munkatársaink

Meglátni azt, amit más nem

Nem túlzás azt állítani, hogy a Volánbusz munkatársa, Tompa Attila autóbusz-vezető világhírre tett szert egyik fotójával, amelyet egy mobilkészülék-gyártó cég fotópályázatára küldött be.

Takács-Nagy Gábor

kultúra Ajánló

Pinchas Zukerman hangversenye a Zeneakadémián

Pinchas Zukerman öt évtizedes sikeres karrierjével napjaink egyik legkeresettebb és legsokoldalúbb zenésze - hegedű- és brácsa szólista, karmester és kamarazenész. Virtuóz játékának líraiságáért, a hangzás egyedülálló szépségéért és kifogástalan zeneiségéért, amely több mint 100 albumon hallható, két Grammy-díjat és 21 jelölést kapott.

Illusztráció

kultúra Ajánló

A Dunakeszi VOKE márciusi programjai

A Dunakeszi VOKE József Attila Művelődési központ tavasz elején is izgalmas és változatos programokkal várja az érdeklődőket.

A zenekar

kultúra Ajánló

Január 13-án a MÁV Szimfonikus Zenekar koncertet ad a Zeneakadémián

19:00 órai kezdettel Rachmaninov és Bartók zeneművei csendülnek fel Farkas Róbert vezényletével. Közreműködik: Sergei Babayan (zongora).

A koncert

kultúra Jeles napok

Adventi hangverseny Békéscsabán

Nagy sikerű koncertet adott 2021. december 19-én - az ezen az estén 50 tagot számláló -  Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar,  Dőge Csaba karmester, szakmai vezető dirigálásával a Csabagyöngye Kulturális Központban.

Illusztráció

kultúra Ajánló

Programajánló: jövőre is Cirkusz Fesztivál!

Találkozzunk 2022. január 11. és 17. között, és nézzünk együtt elképesztő cirkuszi produkciókat hét napon át!

A Bambi előadás plakátja

kultúra Ajánló

A Dunakeszi VOKE januári programjai

A vasutas művelődési ház jövőre is, januárban is szuper programokkal várja a közönséget.

Illusztráció

kultúra Ajánló

A Zene Showja – Új, rendhagyó koncertsorozat

Különleges és újszerű koncertsorozatot indít a MÁV Szimfonikus Zenekar és a ZeneMűvek, amelynek helyszíne és társszervezője az Akvárium Klub.