kiállítás Ajánló

Vasúti kiállítás az Agóra Veszprém Kulturális Központban
2022.10.10 11:53

Az idei évben ünnepeljük a veszprémi vasútvonal megnyitásának 150 éves jubileumát. Ezen jeles alkalomból a Baross Gábor Vasútmodellező és Vasútbarát Klub egy emlékkiállítást szervezett, mely bemutatja a veszprémi vasutak történelmét és emlékeit.

Baross Gábor fotója

kiállítás Ajánló

"A vasminiszter" emlékkiállítás nyílik Győrben

Baross Gábor emlékkiállítás nyílik Győr állomáson, szeptember 8-án.

Illusztráció

kiállítás Ajánló

15% kedvezmény a Volt egyszer egy Északi... a történet folytatódik című kiállításra

A Volt egyszer egy Északi... a történet folytatódik című időszaki kiállítás a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumban az idén kibővített tartalommal várja a látogatókat.

v1

kiállításmegnyitóBudapest Hírvonal

Budapest közlekedési vízióit összegző kiállítás nyílt az Északi Járműjavítóban

A Meg nem épült Budapest című tárlat metróvonalak, autópályák, siklók és sugárutak tervrajzain, korabeli térképeken és látványterveken idézi meg, hogy milyen lenne a főváros

A kiállítás

kiállítás Hírvonal

Kiállítás Tokióban a magyar vasútról

Június 1-jén megnyílt és augusztus 26-ig látható a tokiói Liszt Intézet magyar vonatközlekedést és magyar vasút történetét bemutató kiállítása.

Plakát

kiállítás Ajánló

Zöldenergia és fenntarthatóság: GreenTech szakkiállítás a Volánbusszal

Zalaegerszegen rendezik meg május 26–27-én a GreenTech szakkiállítást és konferenciát. A rendezvény témája a zöldenergia és fenntarthatóság. A Volánbusz HUMDA-val közös standján kvízzel és egyéb interaktív játékokkal, valamint állásajánlatokkal várják az érdeklődőket.

Petőfiszállás állomás

kiállítás Szabadidő

„Ez már a Vasúttörténeti Alapítvány tizedik tárlata!”

A Szegedi Vasúttörténeti Alapítvány vezetőjénél, Nagy Józsefnél jártunk, aki mesélt az alapítvány gyűjteményéről, és együtt ellátogattunk a Petőfiszálláson újonnan létrehozott vasútmúzeumhoz is.

almok

kiállítás Ajánló

Kedvezményes utazás az Álmok Álmodói 20 kiállításra

Világra szóló magyar találmányok, több mint 600 innováció, egyedi élmények és szórakoztató tudomány várja a látványos Álmok Álmodói 20 kiállításon látogatókat.

Petőfiszállás

kiállítás Jeles napok

A Szentkúti Vasúttörténeti Emlékhely kialakítása

A Magyar Államvasutak 1880. évi szabványterve alapján épült II. osztályú felvételi épülete a 140. számú vasútvonal egyik ékköve. Petőfiszállás vasútállomásának korábbi elnevezései: Szentkút, Pálosszentkút.