szabadidő Munkatársaink

Sikeres vasutas versenyzés a IV. Kassa-Miskolc Ultramaratonon
2022.05.24 10:46

A szlovák-magyar vasutas sportnapok korábbi hagyományait folytatva, a Miskolci Pályavasúti Területi Igazgatóság csapata immár második alkalommal szerepelt sikeresen a Kassa-Miskolc Ultramaratonon.

Illusztráció

szabadidő Életmód

Játék és sport: a tollaslabda

Egy játék, amit mindenki szeret – egy sportág, amit mindenki űzhet. A legkisebbek a móka kedvéért, a nagyobbak hobbi-, amatőr és versenyszinten is játszhatják e megunhatatlan ütős sportot.

A csapat egy része

szabadidő Munkatársaink

Sikeres vasutas versenyzés a Miskolc-Kassa Ultramaratonon

November 6-án rendezték meg a 3. Miskolc-Kassa Ultramaratont, melyre a miskolci Pályavasúti Területi Igazgatóság is nevezett csapatot Tóth János és Orosz Tibor igazgató-helyettesek vezetésével, “Hív a vasút, fut a MÁV” néven.

A csapat

szabadidő Ajánló

A Vasutas Sport Club 2021. évi rendezvénynaptára

Mint minden év elején, idén is megjelent a MÁV VSC honlapján a természetjárók éves rendezvénynaptára. A szakosztály tervezett túráin szeretettel várja az érdeklődő, jó levegőn mozogni, sportolni, esetleg csak jó társaságra vágyó MÁV-os munkatársakat és családtagjaikat.

etkezo

Adria ICSplitutazásszabadidőszolgáltatásfejlesztés Hírek

Már az ELVIRÁN is váltható jegy az Adria IC-re

A július 2-án Splitbe, idén először korszerű, légkondícionált fekvő- és hálókocsikkal, valamint a teljes szakaszon étkezőkocsival újra elinduló Adria InterCity fedélzetére, már a megújult ELVIRA felületen keresztül is váltható menetjegy elővételben.