szabadidő Ajánló

A Vasutas Sport Club 2021. évi rendezvénynaptára
2021.01.19 10:16
szerző: MÁV VSC

Mint minden év elején, idén is megjelent a MÁV VSC honlapján a természetjárók éves rendezvénynaptára. A szakosztály tervezett túráin szeretettel várja az érdeklődő, jó levegőn mozogni, sportolni, esetleg csak jó társaságra vágyó MÁV-os munkatársakat és családtagjaikat.

A túrák többnyire egy naposak, de ha a vírushelyzet engedi, több napos utazások is várhatók a Zemplén-, Bakony-, Tokaj- és Kőszegi-hegységekbe, a Balaton-felvidékre, Svájc magas hegyeire, a szlovákiai Tornai-karszt vidékére, az Őrség Vend-vidékére és Görögország tengerpartjára. A túrák egy része a híres-neves Országos Kéktúra egy-egy szakaszára szerveződik, de tematikus túrák is vannak, például a huszonegy szakaszból álló Balaton Körtúra, melyet a szakosztály indított el 2005-ben, és a mindezidáig 109 boldog túrázó teljesítette az ország összes szegletéből érkezve.

A rendezvénynaptár itt található.

Egy kis kedvcsináló: A VSC számára az év Újév napjával kezdődik és szilveszterig tart, ennek megfelelően az utóbbi évfordulón is, annak mindkét napján túrázott a csapat, hol kisebb, hol kicsit nagyobb létszámmal, igaz nem verőfényes napokon, de annál jobb kedvvel és lelkesedéssel.

Az idei első, fényképekkel illusztrált beszámoló itt olvasható.

A MÁV Vasutas Sport Club nyolc szakosztálya közül a Természetjárók csak az egyik társaság, de aki más mozgásformák iránt érdeklődik, az futhat, horgászhat, biciklizhet, focizhat,  tornázhat, teniszezhet és még tollaslabdázhat is szervezett keretek között. A MÁV VSC közössége nem a profizmusról szól, hanem a munka melletti kikapcsolódásról, feltöltődésről.  A tagok szeretettel várják a vasutasokat, aki szeretnének mozogni, feltöltődni, és elég bátrak, hogy ehhez az első lépést megtegyék.