kultúra Ajánló

Apokaliptikus Szimfónia: A MÁV Szimfonikus Zenekar hangversenye
2023.03.23 09:39

Március 30-án, csütörtökön 19.00 órakor a Zeneakadémián ad koncertet a MÁV Szimfonikus Zenekar. Vezényel: Christoph Campestrini.

Illusztráció

Hungrail Ajánló

Újra Magyar Vasút Club!

A HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület és a Magyar Vasút szervezésében a tavalyi évben sikeres rendezvénysorozat folytatása következik. Az idei év első vendége a MÁV-Volán-csoport elnök-vezérigazgatója, a HUNGRAIL elnökségének tagja, dr. Pafféri Zoltán.

Illusztráció

Európa Ajánló

Ingyen vonatozás Európa-szerte a 18 éves fiataloknak

Azok a fiatal felnőttek, akik ebben a tanévben töltik be a 18. életévüket és szeretnék bejárni Európát, 2023. március 15-én déltől két hétig újra regisztrálhatnak az ingyenes, Európa 32 országába érvényes Interrail vonatbérletre.

Illusztráció

kerékpár Ajánló

Indul a bringaszezon!

Fedezze fel a Börzsönyt két keréken a MÁV Vasutas Sport Club kerékpáros szakosztályának szervezésében!

Programajáló

programajánló Ajánló

Három kisváros – megannyi élmény

Történelmi időutazás káprázatos barokk emlékekkel, aktív fürdőélet és interaktív vulkántúra is szerepel Pápa, Celldömölk és Sárvár turisztikai kínálatában. A három dunántúli város külön-külön és együtt is kiváló úti célok valóban egyedülálló attrakciókkal, ráadásul vonattal is alig félórára találhatók egymástól.

Illusztráció

retrónap Ajánló

Volánbusz Retró Nap Hatvanban: már megválthatók a belépőjegyek!

Az eseményen minden busz- és közlekedésrajongó jól érezheti magát, hiszen számos izgalmas programmal, régi eszközzel, relikviával és persze autóbusszal készülnek a rendezők.

Illusztráció

Szimfonikusok Ajánló

A MÁV Szimfonikus Zenekar és Maxim Vengerov hangversenye a Müpában

Március 16-án 19.30-kor Beethoven Hegedűversenyét és Beethoven III. (Eroica) szimfóniáját lehet meghallgatni a MÁV Szimfonikusok előadásában, a Művészetek Palotájában. Vezényel: Takács-Nagy Gábor.

Illusztráció

Véradás Ajánló

Véradás lesz a MÁV szombathelyi területi igazgatóságán

Március 10-én váradás lesz a szombathelyi területi igazgatóságon (Szombathely, Széll Kálmán u. 2. I.emelet Ady terem). A véradókat  pénteken 9:30 és 13:30 között várják a szakemberek.

Illusztráció

kiállítás Ajánló

Kiállítások a győri VOKE-ban

Két izgalmas kiállítással jelentkezik márciusban a győri Arany János Művelődési Ház.