gyermeknap Ajánló

Gyermeknap a Gyermekvasúton
2022.05.20 08:15

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút színes programokkal várja a családokat május utolsó vasárnapján a hűvösvölgyi végállomáson.

Meghívó

kerekasztal Ajánló

Újra Magyar Vasút Club!

A HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület május 26-án rendezi meg újabb Magyar Vasút Club eseményét, amelyen a Rail Cargo Hungaria Zrt.

Illusztráció

Gyereknap Ajánló

Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban

Két év kihagyás után idén újra megrendezik a dm Gyereknapot a Vasúttörténeti Parkban. Május végén, kétnapos eseményen a program még színesebb lesz, a szervezés során pedig nagyobb hangsúlyt kapott a fenntarthatóság is.

Illusztráció

MÁV Szimfonikus Zenekar Ajánló

Évadköszöntő OPEN DAY koncertet ad a MÁV Szimfonikusok

Május 14-én, 18:00 órakor, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében tart ingyenes koncertet a MÁV Szimfonikusok Farkas Róbert vezető karmester vezényletével. A műsorban olyan népszerű művek szerepelnek, mint Suppé: Könnyűlovasság – nyitány, Dukas: A bűvészinas, Strauss: Denevér – nyitány, Bizet: Carmen szvit.

Illusztráció

utazás Ajánló

Idén nyáron is közlekedik az Adria expressz

A Volánbusz idén nyáron is hetente indítja kényelmes, légkondicionált luxusautóbuszaikat a magyarok egyik kedvenc nyaralóhelyére, a horvát tengerpartra.

Zsemberi Milán

Zsemberi Milán Ajánló

Zsemberi Milán még csak 5 éves, de már most odavan a vasútért.

Zsemberi Milán még csak 5 éves, de már most odavan a vasútért.

Kirándulás

Ajánló

70 ÉVE HEGYEN-VÖLGYÖN

1952. január 26-án alakult meg Debrecen város és Hajdú-Bihar megye első Természetjáró Szakosztálya a Debreceni Vasutas Sport Club keretein belül. A tagok hét évtizede róják megállás nélkül az utakat, koptatják bakancsukat, szervezik a bel- és külföldi kirándulásokat, valamint kulturális programokat.

Illusztráció

tavasz Ajánló

Közeleg a XVII. Budapest Oldtimer Show

Május 13-15-ig ismét csodálatos járműveket nézegethetünk a Vasúttörténeti Parkban, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer kiállításán.

Balaton

Kirándulás Ajánló

Újra kaphatók a Balatonon és a Bakonyban érvényes napijegyek

Eljött a nagy kirándulások ideje, és a természetjáráshoz a legideálisabb megoldás a közösségi közlekedést választani.