Planet Budapest Ajánló

Planet 2021 - Budapestre figyel a világ
2021.12.02 10:48

Világszerte figyelemmel kísérik Közép-Európa legnagyobb környezetipari szakkiállítását, a Planet 2021 Budapestet. A héten több mint 100 országból érkeztek vendégek a Hungexpora, melyen a MÁV-Volán-csoport is kiállítóként képviselteti magát.

Illusztráció

kultúra Ajánló

A Zene Showja – Új, rendhagyó koncertsorozat

Különleges és újszerű koncertsorozatot indít a MÁV Szimfonikus Zenekar és a ZeneMűvek, amelynek helyszíne és társszervezője az Akvárium Klub.

Illusztráció

gyermekek Ajánló

Találkozz a Mikulással a Gyermekvasúton!

December 4-én és 5-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket Csillebérc állomáson. Ezen a hétvégén a vonatok is sűrített menetrend szerint közlekednek a budai hegyekben.

Madáretetés

Madáretetés Ajánló

AMIVEL MINDENKI JÓL JÁR – A TÉLI MADÁRETETÉS

A szürke, ködös táj sivár látványa az egész napunkra rányomhatja a bélyegét – pedig nem kell, hogy így legyen. A reggel még a legszomorúbb időjárás ellenére is indulhat vidáman, ha ébredés után az ablakban azonnal szembeköszönnek a színes, csivitelő madárcsapatok, amik előszeretettel látogatják ilyenkor az etetőket. A téli madáretetés nemcsak a kis szárnyasoknak, hanem nekünk is örömöt okoz. Lássunk is hozzá!

Cipősdoboz akció

Cipősdoboz akció Ajánló

Segítse Ön is a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi cipősdoboz akcióját!

A Baptista Szeretetszolgálat célja, hogy minél több rászoruló gyermek arcára mosolyt varázsolhasson. Ennek érdekében szerte az országban több száz gyűjtőpontot állítottak fel, hogy a cipősdoboz ajándékokat összegyűjtsék, és a rászorulók részére továbbítsák. A MÁV-Volán-csoport dolgozóit is szeretettel várják önkéntes munkára a gyűjtőpontokon.

Illusztráció

Karácsony Ajánló

Vasárnap indul az online vasutas adventi naptár!

Oldalunkon idén is online adventi naptárral kedveskedünk a MÁV-Volán-csoport munkavállalóinak. Hangolódjunk együtt az ünnepekre érdekes történetekkel, versekkel, ünnepi receptekkel, sztárinterjúkkal. Ötleteket adunk az ajándékozáshoz, a gyerekekkel való készülődéshez, és összegyűjtöttünk néhány ünnepi programot is.

Téli Szezonzáró Fesztivál

gyerek Ajánló

Téli Szezonzáró a Vasúttörténeti Parkban

A Mikulás ünnepségek közül kiemelkedik különleges hangulatával a december 5-i Vasúttörténeti Park szabadtéri szezonzáró programja. A számos családi program mellett egy Gőzfelhős Mikulás Különvonatot is indul az eseményre, a Mikulás és manója pedig az ünnepi díszbe öltöztetett parkban várja a gyerekeket.

Marica grófnő

kultúra Ajánló

A Budapesti Operettszínház kedvezményes ajánlata

A december 3-án, 19.00-kor kezdődő, Marica grófnő című előadásra a MÁV-Volán-csoport dolgozói most -20% kedvezménnyel válthatnak jegyet.

Illusztráció

kultúra Ajánló

A VOKE József Attila Művelődési Központ decemberi programjai

A Dunakeszin található vasutas Művelődési Központ decemberben is izgalmas progrmokkal vár kicsiket és nagyokat egyaránt.