Balaton Ajánló

Kedvezményes és korlátlan utazás a STRAND Fesztivál idején
2022.08.15 10:29

Az augusztus 20-ai hétvégén már hagyományosan Zamárdi ad otthont a STRAND Fesztiválnak, amit idén augusztus 18-21. között tartanak. A MÁV-Volán-csoport szolgáltatásfejlesztésének köszönhetően a STRAND Fesztivál TravelPass-szal 7 napon át korlátlanul lehet utazni a Balaton menti települések közötti MÁV-START és Volánbusz járatokon.

Retró szerelvény

Balaton Ajánló

Augusztus 13-án és 14-én ismét balatoni retró hétvége

Igazi vasutas program várja az augusztus 13-án és 14-én Balatonra érkezőket: újra utazhatnak nosztalgikus szerelvényekkel.

Balatonfüred IC+ kocsi

Balaton Hírek

Beváltak a menetrendi fejlesztések a Balatonnál

Javában tart a főszezon a magyar tengernél, sokan keresik fel a tavat – méghozzá egyre többen a közösségi közlekedést választják utazásukhoz.

Balaton

Balaton Hírek

Dupla emeletes vonat jár a Balaton déli partjára

A Nagymarostól Fonyódig közlekedő Jégmadár expressz mostantól minden hétvégén dupla szerelvénnyel közlekedik. Utasforgalomban eddig ilyen összeállítású KISS szerelvény még nem járt.

Balaton

Balaton Fejlesztések

Új észak-balatoni menetrend lép életbe szeptember 13-án

A Székesfehérvár-Balatonfüred vonalszakasz villamosításának elkészültével új menetrendi struktúrát alakított ki a MÁV-START a Székesfehérvár-Balatonfüred-Tapolca vasútvonalon.

Illusztráció

Balaton Hírek

Kora ősszel is várja a vonattal utazókat a Balaton

Várhatóan a kora őszi időszakban is sokan utaznak majd a legnagyobb hazai tóhoz a korábbi évek utasforgalmi tapasztalatai alapján.

Illusztráció

Balaton Hírek

Már több mint egymillióan utaztak a Balatonra a MÁV járatain

Már több mint egymillióan utaztak a Balatonra a MÁV járatain az idei főszezonban - emelte ki Schanda Tamás közösségi oldalán.

KISS a Balaton partján

Balaton Hírek

Vasárnaponként újabb emeletes vonat áll forgalomba a Balaton déli partján

A MÁV-START egy újabb KISS emeletes motorvonattal, Panoráma expresszvonat néven új járatot indít vasárnaponként Fonyód és Kőbánya-Kispest között.

Balaton

Balaton Hírek

Több mint hatszázezren utaztak a Balatonhoz és a tó körül a szezon első hónapjában

A nyári szezon első hónapjában 630 ezren választották a vasúti közlekedést a balatoni kikapcsolódáshoz, köszönhetően a járványhelyzet csillapodásának, a remek nyári időnek és a folyamatosan bővülő fejlesztéseknek.