fenntarthatóság Zöld

Vállalatcsoportunk is csatlakozott a BCSDH szervezethez
2023.03.02 15:06

A BCSDH (avagy Business Council of Sustainable Developement in Hungary, Magyarországi Üzleti Tanácsa a Fenntartható Fejlődésért) február 28-án tartotta idei taggyűlését a MOL Campusban, ahol ismertették az idei szakmai programtervüket, és elfogadták szervezetük alapdokumentumának kibővített változatát, a Fenntartható vállalatvezetés irányelveit.

Dr. Pafféri Zoltán

fenntarthatóság Zöld

Uniós színtéren mutatták be a fenntartható turizmusról szóló magyar esszét

„A vasút és a fenntartható turizmus” címmel mutatta be közös tanulmányát dr. Pafféri Zoltán, a MÁV elnök-vezérigazgatója és dr. habil. Remenyik Bulcsú egyetemi docens, a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanszékvezetője.

ert

fenntarthatóság Zöld

A MÁV-Volán-csoport idén is szerepet vállalt a Fenntarthatósági Témahéten

Földünk megmentéséhez alapjaiban kell megváltoztatnunk életmódunkat, fogyasztási és közlekedési szokásainkat. Vállalatcsoportunk fontosnak tartja, hogy a gyerekek már iskoláskorban megismerjék a környezetvédelem fontosságát, és felfigyeljenek személyes érintettségükre, hiszen kis odafigyeléssel ők is sokat tehetnek a Föld védelméért.

Illusztráció

fenntarthatóság Zöld

Idén is szerepet vállalunk a Fenntarthatósági Témahéten

Vállalatcsoportunk a zöld gazdaság, a felelős fogyasztási döntések valamint a környezetbarát, fenntartható közösségi közlekedés területeit érintő tanórákkal, üzemlátogatássokkal illetve támogatóként is részt vállal a Fenntarthatósági Témahét szemléletformáló programjaiban.

Fenntartható fejlődési célok

MÁVfenntarthatóság Zöld

Fenntarthatóság nem képzelhető el a környezet védelme nélkül

A vasúti közlekedés az uniós klímavédelmi stratégiában is kiemelt szerepet kapott, ezért fontosnak tartjuk, hogy az olvasókat is megismertessük vasúttársaságunk zöld céljaival és törekvéseivel.

Illusztráció

fenntarthatóság Zöld

A MÁV-Volán-csoport a Fenntarthatósági Témahéten

Idén is csatlakoztunk a hetedik alkalommal megrendezett, április 25-től 29-ig tartó Fenntarthatósági Témahéthez, amelynek célja a fenntarthatóság üzenetének elterjesztése a diákok körében.

Környezetvédelem

fenntarthatóság Zöld

Környezetvédelem a vasútnál

Tavaly év végén elfogadták a MÁV-csoport kiemelt vállalatainak 2019–2023-ra vonatkozó III. Környezetvédelmi Stratégiáját.