turizmus Szabadidő

Ötven vár és kastély vonattal
2022.07.06 12:43

A MÁV-START az idei nyári főszezonra „50 vár és kastély vonattal” címmel egy új turisztikai kiadvánnyal készült, ami június közepétől már kézbe vehető. A kis méretű kézikönyvben hazánk különböző régióiban található kulturális örökségei szerepelnek, melyek vasúti megközelítéséhez a könyv részletes leírással is szolgál.

Illusztráció

turizmus Hírvonal

Újra megvásárolható a Dunakanyar napijegy

A Dunakanyar napijegy immár harmadik évben biztosít egyszerűbb és kényelmesebb utazást a népszerű turisztikai régióban. Április 30-tól ismét csupán egy jegyet megváltva utazhatnak a kirándulni vágyók a MÁV-Volán-csoport és MAHART kijelölt járatain.

Szentendre

turizmus Hírvonal

Tíz szervezet írt alá megállapodást a Pilis-Dunakanyar fejlesztési stratégia megvalósításáért

Együttműködési megállapodást írt alá tíz szervezet az Átölel a Pilis-Dunakanyar 2030 fejlesztési stratégia megvalósítása érdekében

Új jegyek

turizmus Hírvonal

Balatoni és Tisza-tavi szolgáltatásfejlesztés

A korábbi évek szolgáltatási színvonalának javítása után idén is jól érzékelhető fejlesztések teszik vonzóbbá, kényelmesebbé a vasúti utazást, illetve új turisztikai ajánlatok is az utasok rendelkezésére állnak.

sajttaj

turizmus Hírvonal

Balatoni és Tisza-tavi szolgáltatásfejlesztés: fókuszban a kerékpáros turizmus

A korábbi évek szolgáltatási színvonalának javítása után, idén is jól érzékelhető fejlesztések teszik vonzóbbá, kényelmesebbé a vasúti utazást, illetve új turisztikai ajánlatok is az utasok rendelkezésére állnak.

interrail

kedvezményinterrail bérletturizmus Hírvonal

Augusztus elejéig olcsóbb az Interrail bérlet

Augusztus 3-áig a német, a dán, a finn, a norvég, a svájci és a svéd Egyországos bérletek kivételével, minden 2. és 1. osztályú papíralapú és mobiltelefonon elérhető Interrail bérlet 10 százalékkal kedvezőbb áron vásárolható meg.

nohab

BalatonturizmusbelföldKISS Hírvonal

Közel félmillióan keltek útra vonattal az elmúlt hétvégén

A vakáció és az első igazán meleg nyári hétvége utazásra csábította az embereket, mintegy 470 ezren szálltak vonatra országszerte.