KISS Fejlesztések

Újabb járatokban közlekednek KISS motorvonatok az esztergomi vonalon
2022.03.16 15:07

Hétköznaponként már 18 járatban, reggeli és délutáni csúcsidőben is egyre több emeletes motorvonat szállítja az utasokat.

KISS vonat

KISS Hírek

Újabb esztergomi járatokban utazhatunk KISS motorvonattal

Újabb reggeli járatokban állt forgalomba KISS az esztergomi vonalon, ennek köszönhetően munkanapokon már napi 4 vonatpárban utazhatunk emeletes motorvonattal.

Újabb KISS-ek állnak forgalomba

KISS Hírek

A győri és a nyíregyházi vonalon is forgalomba állt a KISS

Újabb megyeszékhelyek válnak elérhetővé az emeletes motorvonatokkal a hétvégétől.

Illusztráció

KISS Hírek

Újabb két KISS állt forgalomba az elővárosi vonalakon

November 24-én újabb két, emeletes vonat állt forgalomba. Így hétköznaponként a Budapest–Újszász–Szolnok (120a) vasútvonalon két, a ceglédi (100a) vasútvonalon már hat KISS jár.

KISS

KISS Hírek

November 2-től már a Budapest–Esztergom vasútvonalon is közlekedik a KISS

A mai napon újabb KISS állt forgalomba, így munkanapokon már a Budapest–Esztergom (2-es) vasútvonalon is találkozhatnak az utasok az új emeletes motorvonattal.

KISS a Budapest-Szolnok vonalon

KISS Hírek

Már a Budapest–Újszász–Szolnok vasútvonalon is közlekedik a KISS

Október 18-án újabb KISS állt forgalomba, így a mai naptól már a Budapest–Újszász–Szolnok (120a) vasútvonalon is közlekedhetnek az utasok az új emeletes motorvonattal.

KISS vonatbelső

KISS Fejlesztések

Augusztus 30-tól már 14 KISS közlekedik az elővárosi vonalakon

Augusztus 30-tól újabb négy KISS áll forgalomba az agglomerációban, így hétfőtől összesen már 14 közlekedik a két legforgalmasabb, a váci és a ceglédi elővárosi vonalon.

KISS

KISS Hírek

Újabb emeletes vonatok

December 21-én két KISS motorvonat kezdi meg az utasforgalmi próbaüzemet Budapest és Cegléd között, így hétfőtől már négy emeletes vonatot vehetnek igénybe az utasok ezen a vonalon.

Kiss

KISS Mese

Karácsonyi varázslat

Nagy az izgalom a Nyugati pályaudvaron, új mozdony állt forgalomba. Fiatal, lelkes és hatalmas, de még fel kell fedeznie a körülötte lévő világot, mert arról nem sokat tud.