KISS Hírek

Újabb két KISS állt forgalomba az elővárosi vonalakon
2021.11.24 09:43

November 24-én újabb két, emeletes vonat állt forgalomba. Így hétköznaponként a Budapest–Újszász–Szolnok (120a) vasútvonalon két, a ceglédi (100a) vasútvonalon már hat KISS jár.

KISS

KISS Hírek

November 2-től már a Budapest–Esztergom vasútvonalon is közlekedik a KISS

A mai napon újabb KISS állt forgalomba, így munkanapokon már a Budapest–Esztergom (2-es) vasútvonalon is találkozhatnak az utasok az új emeletes motorvonattal.

KISS a Budapest-Szolnok vonalon

KISS Hírek

Már a Budapest–Újszász–Szolnok vasútvonalon is közlekedik a KISS

Október 18-án újabb KISS állt forgalomba, így a mai naptól már a Budapest–Újszász–Szolnok (120a) vasútvonalon is közlekedhetnek az utasok az új emeletes motorvonattal.

KISS vonatbelső

KISS Fejlesztések

Augusztus 30-tól már 14 KISS közlekedik az elővárosi vonalakon

Augusztus 30-tól újabb négy KISS áll forgalomba az agglomerációban, így hétfőtől összesen már 14 közlekedik a két legforgalmasabb, a váci és a ceglédi elővárosi vonalon.

KISS

KISS Hírek

Újabb emeletes vonatok

December 21-én két KISS motorvonat kezdi meg az utasforgalmi próbaüzemet Budapest és Cegléd között, így hétfőtől már négy emeletes vonatot vehetnek igénybe az utasok ezen a vonalon.

Kiss

KISS Mese

Karácsonyi varázslat

Nagy az izgalom a Nyugati pályaudvaron, új mozdony állt forgalomba. Fiatal, lelkes és hatalmas, de még fel kell fedeznie a körülötte lévő világot, mert arról nem sokat tud.

KISS motorvonat

KISS Hírek

Újabb KISS motorvonatok

November 30-án újabb KISS motorvonatok kezdik meg az utasforgalmi próbaüzemet a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalakon, így már négy emeletes vonat szállítja majd az utasokat a váci és kettő a ceglédi vonalon. Összesen hat emeletes szerelvénnyel találkozhatnak az utasok a két legforgalmasabb elővárosi vonalon.

KISS belső tér

KISS Hírek

Már három KISS közlekedik a váci és a ceglédi vonalon

A váci vasútvonalon augusztus közepén indult útnak újra a KISS, hétfő óta pedig már két új emeletes motorvonattal is találkozhatunk a 70-es vonalon. A ceglédi vonalon üzembe helyezett harmadik KISS az előzetes vizsgálatokat, teszteket követően szerezte meg az utasforgalom próbaüzemhez szükséges engedélyeket.

KISS

KISS Hírek

Újra forgalomba állt a KISS

Augusztus 24-től újra közlekedik a KISS, Budapest–Vác között. Idén várhatóan 10 új jármű állhat forgalomba a két vonalon.