vakáció Szabadidő

Nyáron mindennap közlekedik a Gyermekvasút
2023.07.25 13:33

A vakáció alatt mindennap jár a Gyermekvasút, és az üzemidő is hosszabb.

Illusztráció

ünnep Szabadidő

A Mikulás története

A katolikus egyház december 6-án emlékezik meg Szent Miklós püspökről, aki felebaráti szeretetével a karácsony előhírnöke, a jóság, a kedvesség és bőkezűség jelképe lett.

Illúzió mesterei

VOKE Szabadidő

A VOKE Dunakeszi karácsonyi programjai

A VOKE József Attila Művelődési Központ decemberben karácsonyi programokkal várja az érdeklődőket.

Szolnok Napja

Nyílt Nap Szabadidő

Nyílt nap a Szolnoki Járműjavítóban

A MÁV VAGON Szolnok Területi Központjában, a Szolnoki Járműjavítóban ismét szeretettel várjuk a vasútrajongókat. Látogasson el Ön is családjával a Szolnok Napja rendezvénysorozathoz kapcsolódó eseményre 2022. szeptember 3-án! A szervezésben és megvalósításban közreműködő kollégáinknak köszönjük a munkáját!

kislány

Nyár – kert – kalandok Szabadidő

Nyár – kert – kalandok

Adott egy szép udvar, benne ezernyi lehetőséggel és felfedeznivalóval, a gyerek mégis egész nyáron csak bent gubbasztana vagy a telefontvideójátékot- számítógépet-távirányítót nyomogatná naphosszat? Ez csak rajtunk, felnőtteken múlik. Ha ezeket az egyszerű, mégis nagyszerű játékokat elkészítjük és megmutatjuk neki, esze ágában sem lesz a szobában kuksolni, sőt, felkészülhetünk egy nagyobb gyereksereg fogadására is a szomszédoktól a barátokon át az ovis- és osztálytársakig, mert mindenki nálunk szeretne majd játszani.

Boldogkőváralja

turizmus Szabadidő

Ötven vár és kastély vonattal

A MÁV-START az idei nyári főszezonra „50 vár és kastély vonattal” címmel egy új turisztikai kiadvánnyal készült, ami június közepétől már kézbe vehető. A kis méretű kézikönyvben hazánk különböző régióiban található kulturális örökségei szerepelnek, melyek vasúti megközelítéséhez a könyv részletes leírással is szolgál.

Erkély

kertészkedés Szabadidő

Nagyvárosi oázis

Ki mondta, hogy saját virágoskertről csak a falusiak vagy a családi házban élők álmodozhatnak?

Kecskemét

Múzeumok Éjszakája Szabadidő

Sok látogatót vonzott a vasúton és a Volánbusznál is a Múzeumok Éjszakája

Varázslatos este, felejthetetlen élmények, tartalmas programok. Ilyen volt a 20. Múzeumok Éjszakája. A két év kihagyás után újra megrendezésre kerülő rendezvényen számos helyszínen, éjszakába nyúlóan látogathatták a változatos programokat a vasúti és közúti közlekedés iránt érdeklődők.

Naplemente a Balatonnál

Nyár Szabadidő

Nyári vasúti kedvezmények fiataloknak, gyerekeknek

Végre itt a nyár, fesztiválok, nyaralások színesítik a napokat. A gyerekek és a fiatalok számos kedvezményes utazásban részesülhetnek, ha vonatra szállnak.