gyerek Ajánló

Téli Szezonzáró a Vasúttörténeti Parkban
2021.11.24 15:15

A Mikulás ünnepségek közül kiemelkedik különleges hangulatával a december 5-i Vasúttörténeti Park szabadtéri szezonzáró programja. A számos családi program mellett egy Gőzfelhős Mikulás Különvonatot is indul az eseményre, a Mikulás és manója pedig az ünnepi díszbe öltöztetett parkban várja a gyerekeket.

Illusztráció

gyerek Ajánló

Játszóházak hónapja – Gyereknap 1 hónapon át!

Szeptemberben hétvégente hét helyszínen, hét játszóház hívja programra a családokat.

Illusztráció

gyerek Ajánló

Izgalmas gyereknapi programok a Vasúttörténeti Parkban

Május 30-án, vasárnap fergeteges gyereknapi programokkal készül a Vasúttörténeti Park, ráadásul a gyermekeknek 14 éves kor alatt ingyenes lesz a belépés!

Illusztráció

gyerek Támogatlak

A kalandokra vágyó gyermekek meséi

Ebben a bejegyzésben 5-9 éves gyerekeknek szóló kalandos történetek köteteit gyűjtöttem össze. Hazai és külföldi szerzők meséit, melyeket mi nagyon szeretünk, amiket újra és újra előveszünk.

Illusztráció

gyerek Támogatlak

Bóbita, Bóbita táncol… Versek gyerekeknek

A versek és mondókák tanulása, felmondása fejleszti a ritmusérzéket, a szókincset, de nem csupán nyelvi fejlesztés: az érzelmi kapcsolatokra is nagyon jó hatással van.

Rajzoló gyerekek

gyerekrajzpályázat Ajánló

Indul a „Vasút jövője, jövő vasútja” gyermekrajz pályázat

A VOKE Vasutas Művelődési Ház Országos gyermekrajz pályázatot hirdet két korcsoportban, óvodás és általános iskola alsó tagozatos gyermekek részére. A pályamunkák tetszőleges technikával készülhetnek, szárnyalhat az alkotó fantázia!