Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap Győrben a Volánbusszal

Volánbusz Ajánló

2022.09.15 10:51
szerző: Volánbusz

A Volánbusz idén is kiemelt programokkal várja az autóbusz-közlekedés iránt érdeklődőket Győrben az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap 2022 rendezvényen: éjszakai „bagolybusz”, nosztalgiajárat, Volán-relikviák vására és telephely-látogatás színesíti az eseménysorozatot a városban.

Szeptember 16-án ismét benézhetnek az érdeklődők kulisszáink mögé: a regisztrációhoz kötött programon megmutatjuk Győrben a Volánbusz Ipar utcai forgalomirányító központját és műszaki bázisát. A telephely-látogatás IK 55-ös nosztalgiabusszal indul 16 és 18 órakor a városháza mellől. A programra a volantourist@volanbusz.hu e-mail-címen lehet regisztrálni, az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.

Vigye haza kedvenc régi busztábláját vagy menetrendjét! Szeptember 17-én 10 és 17 óra között a Megyeháza téren Volán-relikviák vásárán böngészhetnek az érdeklődők a múlt emlékei között.

Szeptember 17-éről 18-ára virradó éjszaka, 00:18-kor és 01:18-kor a Belváros, a szórakozóhelyek és a lakótelepek között díjmentes éjszakai autóbuszjárat indul Bagolybusz néven, amelynek a menetrendje itt érhető el.

Szeptember 18-án és 19-én 15, 16 és 17 órakor nosztalgia körjárat indul Ikarus 55-ös „faros” autóbusszal a városházától a Belváros, Újváros, Sziget és Révfalu érintésével. A programra a volantourist@volanbusz.hu e-mail-címen lehet regisztrálni, az adatkezelési tájékoztató itt érhető el.