Volánbusz Ajánló

Adventi ajánlatok a Volántouristtól
2021.11.11 14:52
szerző: Volánbusz

Az adventi hangulat sokakat utazásra csábít, hiszen kihagyhatatlan élmény a külföldi vagy hazai városok ünnepi fényeit csodálni, vagy a karácsonyi vásárokon nézelődni egy pohár forralt borral a kezünkben. A Volántourist számtalan adventi ajánlattal várja a kirándulni vágyókat.

Változatos úticélokat és egynapos programokat kínál a Volántourist az adventi időszakban külföldön és belföldön egyaránt. Többek között csokivásárlás és adventi vásár Pozsonyban, karácsonyi fények Zágrábban vagy éppen Egerben, bevásárlás Bécsben, ünnepi készülődés Brnoban, adventi látnivalók Mariazellben vagy Tihanyban – a széles kínálatban mindenki megtalálja a kedvére valót. A részletes ajánlatok itt érhetők el.  

Az ünnepi díszbe öltözött Szeged és a Hajósi Pincefalu két napos program keretében tekinthető meg, borkóstolással és egy éjszakás szállással Szeged belvárosában. Az ajánlat részletei itt érhetők el.

A kirándulásokon útvonaltól függően több különböző felszállási lehetőség is van, az egynapos programoknál jellemzően van lehetőség a budapesti csatlakozásra.

A Volántourist tájékoztatja munkavállalóinkat arról is, hogy a Mátraházai Üdülőház 2021. november 15-től 30-ig éves karbantartás miatt zárva tart, de decembertől ismét várja a pihenni vágyókat.