vasútbiztonság Munkatársaink

A mozdonyvezetők nyílt levele az autósokhoz
2022.05.12 10:56

Sajnálatos módon az utóbbi időben sok hír szól a vasúti átjárós balesetek megnövekedett számáról.

Illusztráció

vasútbiztonság Hírek

Figyelemfelkeltő vasútbiztonsági kampány indult

A vasúti átjárós balesetek száma 2022-ben drasztikusan megemelkedett, ezért vállalatcsoportunk országos közlekedésbiztonsági kampányt indított elsősorban a figyelemfelkeltés és a közlekedési morál javítása érdekében. Egy-egy vasúti baleset traumát okoz a vonaton tartózkodó munkatársaknak, még akkor is, ha nem hibásak a balesetek bekövetkeztében.

eger

vasútbiztonság Események

Vasútbiztonsági nap Egerben

A MÁV és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Baleset-megelőzési Bizottsága „Érj haza biztonságban!” címmel utas- és vasútbiztonsági kampányt szervezett.

Rendőrségi ellenőrzés

vasútbiztonság Hírek

Kis odafigyeléssel megelőzhetőek a balesetek

A MÁV és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság utasbiztonsági kampányt tart augusztus végéig Balatonfüred, Badacsony, Balatonalmádi és Veszprém vasútállomásokon.

utkozespont

vasútbiztonság Hírek

Indul a MÁV interaktív közlekedésbiztonsági kampánya

Fontos mérföldkő lehet a MÁV eddig is aktív balesetmegelőzési tevékenységében a most induló interaktív közlekedési kampány, az „Ütközéspont”.

Vasúti átjáró

vasútbiztonság Hírek

A vasúti balesetek legfőbb oka a figyelmetlenség

A vasúti átjárókban történt baleseteket az oda behajtók figyelmetlensége és a KRESZ előírásainak megszegése okozza. A MÁV teljes hálózatán 2008 óta nem volt vasúti hibából bekövetkezett, halálos áldozatot követelő baleset.

Ellenőrzés

vasútbiztonság Hírek

Fokozott ellenőrzések a vasút biztonságáért

Ma reggeltől fokozott vasúti ellenőrzést végez a rendőrség. A Railpol (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált akcióban részt vevő szervek huszonnégy órán át végeznek fokozott ellenőrzést a vasút biztonságáért. 

gyerekek

vasútbiztonságelőadás Hírek

Vasútbiztonsági oktatás diákoknak

A biztonságos vasúti közlekedésről tartottak előadást kollégáink általános iskolás gyermekek számára. Az interaktív előadás és foglalkozás során felhívták a fiatalok figyelmét a vasúti üzem veszélyeire és megtudták, hogy mire kell fokozottan ügyelniük.

bizt

e-mailvasútbiztonság HR

Hívjuk fel a figyelmet közös erővel a közlekedésbiztonságra!

Arra kérjük a kollégákat, hogy saját e-mail aláírásukban is helyezzék el a közlekedésbiztonsági kampány arculati elemeivel és fő üzenetével ellátott logónkat!