Indul a GÉPTÉR, a MÁV-START podcastja!

podcast HR hírek

2022.11.11 13:46
szerző: MÁV START Kommunikáció

Kedves Kollégák!

Nagy izgalommal és még nagyobb örömmel küldjük Nektek a MÁV-START Zrt. új kezdeményezését: a most induló GÉPTÉR podcast csatornánk „nulladik” és első adásának linkjét!

Mi is az a podcast?

Nem más, mint egy online hanganyag, egy audio műsortár. Lehet monológ, interjú, beszámoló vagy akár csak egy beszélgetés, melynél szabadon megválaszthatjuk, hogy egy-egy adást, mikor és milyen eszközről szeretnénk meghallgatni. Az adásokat le is lehet tölteni (akár telefonra is), így bármikor és internet felhasználás nélkül is meghallgathatóak. Ahogyan és amikor Nektek kényelmes.

A MÁV-START Zrt. Képzés és szervezetfejlesztés szervezetfejlesztőiként, belső trénereiként szeretnénk ezzel a podcast csatornával közelebb hozni benneteket egymáshoz, a vállalathoz! Olyan témákat tervezünk feldolgozni, melyek érintenek Benneteket, melyek rólatok is szólnak, melyek a mindennapos munka mögé tekintenek: megmutatva a vállalati folyamatok mögött álló embereket.

Minden visszajelzésnek és észrevételnek nagyon tudunk majd örülni, várjuk leveleiteket a podcast@mav-start.hu e-mail címen!

Az adás meghallgatásának technikai feltételei:

Az alábbi linkről elérhető a MÁV-START Podcast Shairpoint felülete, amelyen a „nulladik”, bemutatkozó-, és az első adásunk hanganyagát találjátok, fontos lehet: a linket kizárólag MÁV-START Zrt. munkavállalói érik el!

https://intranet.mav.hu/startpodcast

A linkre kattintva a podcast elérhető számítógépről és telefonról is.

Számítógépről egy kattintással ott is vagytok a műsorlistánál!

Telefonról a link megnyitása után az alábbi képen látható képernyőn kell belépni a podcast felületére. A „Username” a hivatalos ID azonosítónk (többnyire a vezetéknév és keresztnevünk első betűje pl. kabaiz (Kabai Zoltán) vagy eszikod – Eszik Orsolya Dalma), a „Password” pedig a számítógéped aktuális, minden nap használt belépési jelszava.

Fontos!

A felületen két linket találtok:

•            a „nulladik”, bemutatkozó adásunkat a GÉPTÉR podcast születésének történetéről, és

•            az első adásunkat.

A letöltés gomb megnyomása után tudjátok meghallgatni ezeket!

Ha a letöltés nem indulna el, a linket érdemes átmásolni a Chrome böngészőbe, biztonságosabb technikai hátteret nyújt a többi böngészőprogramhoz képest!

Első adás beharangozó:

Első adásunkban egyből vendégségbe megyünk, no, nem messzire, Hűvösvölgybe! A gyermekvasutasok közül sokan a nagyvasútnál folytatják a szolgálatot, közülük érkeztek a MÁV-START Zrt. Géptér podcastjének első vendégei. Hallgassátok szeretettel a beszélgetést, melyből kiderül, mit jelent a felnőtt életben a gyermekvasutas múlt, mit lehet megtanulni a gyermekvasutas évek alatt, és, hogy mit üzennek kollégáink a most a gyermekvasúton szolgálatot teljesítő fiataloknak.

Az adásban elhangzottakhoz kapcsolódva néhány fontos link:

https://gyermekvasut.hu/

https://gyermekvasut.hu/tanfolyam/

Ha tetszett az adás, osszátok meg kollégáitokkal is! Várjuk visszajelzéseiteket a podcast@mav-start.hu címen!

Jó vételt, jó szórakozást kívánunk!

A podcast ötletgazdái, megvalósítói, azaz MÁV-START Zrt. Képzés és szervezetfejlesztés szervezetfejlesztői, belső trénerei.