podcast Munkatársaink

Elérhető a GÉPTÉR nőnapi adása
2023.03.09 11:42

A GÉPTÉR e heti adása a Nemzetközi Nőnap előtt tiszteleg. Nők beszélgetnek nőkkel: a podcast készítői járművezetőket hívtak a stúdióba, hogy meséljenek arról, milyen a hagyományosan inkább férfias szakmának ismert vasúti járművezetői élet, hogyan lesz valakiből nőként motorvonat-vezető, mozdonyvezető.

A készítők

podcast Ajánló

Megjelent a GÉPTÉR, a MÁV-START podcastjének legújabb adása!

2023-ban ismét jelentkezik a Géptér, a MÁV-START podcastje. Mostantól minden adás – visszamenőleg is – meghallgatható minden MÁV-Volán-csoportban dolgozó munkatárs számára, akinek hozzáférése van az intranet felülethez.

A készítők

podcast HR hírek

Indul a GÉPTÉR, a MÁV-START podcastja!

Nagy izgalommal és még nagyobb örömmel küldjük Nektek a MÁV-START Zrt. új kezdeményezését: a most induló GÉPTÉR podcast csatornánk „nulladik” és első adásának linkjét!

START trénerek

podcast Ajánló

Máris itt a GÉPTÉR, a MÁV-START podcastjének harmadik adása!

TÁMOGATLAK: Közösség, munka, motiváció együtt fut ebben a programban.

Nyugati

podcast Hírvonal

Podcast a Nyugati felújításáról

A Spakli 21 építőipari podcast beszélgetést vett fel dr. Homolya Róberttel, a MÁV-Volán-csoport elnök-vezérigazgatójával, a kivitelezést elvállaló Magyar Építő Zrt. vezérigazgatójával, Szikszai Zoltánnal, valamint a vezető tervezővel, Márkus Gáborral. A téma a megújuló Nyugati pályaudvar felújításának részletezése volt.