Gyermekvasút Ajánló

Hétvégi programajánló a Gyermekvasútra
2022.10.13 11:25

A budapesti Gyermekvasút ezen a hétvégén több programmal is készül a családoknak és a kisvasút-barátoknak.

1

mozdonyvezetőGyermekvasútNyár Munkatársaink

Örömből mozdonyt vezetni

Ha valaki azért lesz mozdonyvezető, mert ezt szeretné csinálni, annál gyanítható, hogy inkább az élet örömeire fogékony, mintsem annak keserűségeire.

Gőzös

Gyermekvasút Ajánló

Szombaton lesz a Gyermekvasút napja

Április 9-én ünnepli 74. születésnapját a budapesti Gyermekvasút. A kisvasúti nap alkalmából a hűvösvölgyi járműtelepen és az állomás alatti fogadóparkban színes programokkal várják a családokat.

Az épület

Gyermekvasút Hírvonal

Bokrétaünnep a hűvösvölgyi Gyermekvasutas Táborban

A budapesti Gyermekvasút táborában nagy lesz az öröm idén nyáron: a gyerekek már egy megújult épületben élvezhetik a szünidőt és a vasutas kalandokat. A szállásépületet a mai napon bokrétával díszítették, hamarosan az épület melletti parkos terület is teljesen megújul, a gyerekek és a látogatók nagy örömére.

gv

Gyermekvasút Ajánló

Gyermekvasút – a kulisszák mögött

Vasárnap nyílt napot tart a Gyermekvasút a Széchenyihegyi végállomáson. 10 és 16 óra között várják színes programokkal a kisvasút világa iránt érdeklődő gyerekeket.

A Gyermekvasút

Gyermekvasút Ajánló

Kisvasúttal a budai hegyekbe!

A budapesti Gyermekvasút az őszi szünetben is várja a kirándulókat: a vonatok mindennap közlekednek, nosztalgiavonatokat is indítanak. Vasárnap izgalmas programok és játékok fogadják a családokat a hűvösvölgyi végállomáson.

Gyermekvasutasok

Gyermekvasút Ajánló

Október 2-án kezdődik az őszi gyermekvasutas tanfolyam

Az iskolások már regisztrálhatnak a Gyermekvasút weboldalán keresztül.

Avatás

Gyermekvasút Hírvonal

Gyermekvasutasokat avattak

Augusztus 27-én tartották a budapesti Gyermekvasúton a 2020/2021. tanévben tanfolyamot elvégző gyerekek avatási ünnepségét.

Gyermekvasút

Gyermekvasút Ajánló

„Gyermekvasút nyomában” éjszakai teljesítménytúra

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton augusztus 19-én tartják a „Gyermekvasút nyomában” 20 kilométeres éjszakai teljesítménytúrát. Augusztus 19. és 22. között rendezik Kiskunfélegyházán a Félegyházi Napok részeként a Kiskun Expót, amelyen idén először a MÁV-Volán-csoport is képviselteti magát.