ünnepségGyermekvasút Hírvonal

Gyermeknap a Gyermekvasúton
2023.05.23 15:42

Hűvösvölgy várja a kicsiket és a családokat május 28-án vasárnap a Gyermeknapon.

Illusztráció

Gyermekvasút Ajánló

Nyílt napot tart a Gyermekvasút

Ifjú vasutas jelöltek figyelmébe ajánljuk: a Gyermekvasút széchenyihegyi végállomásán vasárnap 10 és 16 óra között várják színes programokkal a kisvasút világát kedvelő gyerekeket. Az érdeklődők jelentkezhetnek a februárban induló gyermekvasutas tanfolyamra is!

Illusztráció

Gyermekvasút Ajánló

Vonattal a budai hegyekbe

A téli szünet végéig mindennap várja a kirándulókat a Gyermekvasút. Január 8-ig jár a két feldíszített karácsonyi kocsi, közülük az egyik külső világítást is kapott, így igazi fénykocsiként fut a síneken.

Illusztráció

Gyermekvasút Ajánló

Hétvégi programajánló a Gyermekvasútra

A budapesti Gyermekvasút ezen a hétvégén több programmal is készül a családoknak és a kisvasút-barátoknak.

1

mozdonyvezetőGyermekvasútNyár Munkatársaink

Örömből mozdonyt vezetni

Ha valaki azért lesz mozdonyvezető, mert ezt szeretné csinálni, annál gyanítható, hogy inkább az élet örömeire fogékony, mintsem annak keserűségeire.

Gőzös

Gyermekvasút Ajánló

Szombaton lesz a Gyermekvasút napja

Április 9-én ünnepli 74. születésnapját a budapesti Gyermekvasút. A kisvasúti nap alkalmából a hűvösvölgyi járműtelepen és az állomás alatti fogadóparkban színes programokkal várják a családokat.

Az épület

Gyermekvasút Hírvonal

Bokrétaünnep a hűvösvölgyi Gyermekvasutas Táborban

A budapesti Gyermekvasút táborában nagy lesz az öröm idén nyáron: a gyerekek már egy megújult épületben élvezhetik a szünidőt és a vasutas kalandokat. A szállásépületet a mai napon bokrétával díszítették, hamarosan az épület melletti parkos terület is teljesen megújul, a gyerekek és a látogatók nagy örömére.

gv

Gyermekvasút Ajánló

Gyermekvasút – a kulisszák mögött

Vasárnap nyílt napot tart a Gyermekvasút a Széchenyihegyi végállomáson. 10 és 16 óra között várják színes programokkal a kisvasút világa iránt érdeklődő gyerekeket.

A Gyermekvasút

Gyermekvasút Ajánló

Kisvasúttal a budai hegyekbe!

A budapesti Gyermekvasút az őszi szünetben is várja a kirándulókat: a vonatok mindennap közlekednek, nosztalgiavonatokat is indítanak. Vasárnap izgalmas programok és játékok fogadják a családokat a hűvösvölgyi végállomáson.