Volánbusz Retró Nap Hatvanban: már megválthatók a belépőjegyek!

retrónap Ajánló

2023.03.09 10:07
szerző: Volánbusz Kommunikáció

Újra Volánbusz Retró Nap Hatvanban április 15-én. A tavalyi hatalmas siker után a Volánbusz úgy döntött, jöhet a folytatás. Az eseményen minden busz- és közlekedésrajongó jól érezheti magát, hiszen számos izgalmas programmal, régi eszközzel, relikviával és persze autóbusszal készülnek a rendezők. És ahogy tavaly a MÁVAUT Ikarus 556-ost bemutatták, idén is lesz premier!

A Volánbusz 2020-ban indította el értékmentési programját, amelynek célja a nagy múltú magyar járműgyártás értékeinek megőrzése az utókor számára. A Retró Napon a társaság nosztalgiaflottájának ikonikus járműveivel és színes programkínálattal – többek között sétabuszozással, tárlatvezetéssel, közönségtalálkozóval – várják az érdeklődőket.

Helyszín: 3000 Hatvan, Bercsényi út 82.

Időpont: 2023. április 15.                                                                                                                                                                

Kapunyitás: 10 órakor

Idén nincs előzetes regisztráció, a Volánbusz online jegyértékesítési felületén lehet jegyet váltani a rendezvényre, illetve a Budapest, Stadion autóbusz-állomás és Hatvan közötti oda–vissza útra, valamint a Hatvan városán belüli kiránduló nosztalgiajáratokra egyaránt.

A Volánbusz Retró Napra való kijutás könnyítése érdekében ingajáratok közlekednek a vasútállomás és a Volán-telep, illetve az autóbusz-állomás és a Volán-telep között. Jegyet a járatokra a helyszínen a készlet erejéig, egységesen 350 forintért lehet váltani.

Figyelem! A rendezvényt a MÁV–Volán-csoport munkavállalói is csak belépőjeggyel látogathatják. A terület befogadóképessége miatt jegyek csak korlátozott számban kaphatók.

További információ a Volánbusz honlapján.