operettszínház Ajánló

Operett online februárban is - új produkciókkal!
2021.02.01 14:06
szerző: Budapesti Operettszínház

A közönség a legsikeresebb előadásokkal, sztárszereposztással és meglepetéskoncerttel találkozhat februárban is az Operettszínház virtuális színpadán. 

Az Operettszínház online felületén először látható A Pendragon-legenda, melyben krimi, misztikum és szerelem ötvöződik. A Szerb Antal regénye alapján készült zenés színházi adaptáció Kovács Adrián zeneszerző és Galambos Attila szövegíró tollából született. A walesi históriában végig ott lebeg a Pendragonok jelmondata: „Hiszek a testnek feltámadásában”. Főbb szereplők: Kerényi Miklós Máté, Simon Panna Boglárka.

Image

 

Február 6-án 19 órától még egyszer megtekinthető a Tajtékos dalok – Boris Vian revü. Aki januárban lemaradt a francia életérzésről, februárban még bepótolhatja. Az ’50-es évek Párizsába kalauzol el minket Földes Tamás, Gubik Petra, Györgyi Anna és Kocsis Dénes.

Image

 

Februári kínálatunkból nem hiányozhat az Abigél című musical sem, mely két szereposztással is megtekinthető lesz egy-egy alkalommal. Az előadás új aspektusból közelít a szívet melengető, sírós-nevetős történethez, melynek főszereplője, Vitay Georgina visszaemlékezik életének egyik legmeghatározóbb korszakára, gimnáziumban töltött éveire.

Image

 

Február 14-én Valentin napi programként Dolhai Attila 2020-as lemezbemutató koncertjét. Az online színpadon a Visszatérés és a Mi muzsikus lelkek című lemezek legismertebb dalai csendülnek fel. Dolhai Attila mellett az est közreműködői: Fischl MónikaJanza Kata és Vágó Zsuzsi. A koncert egyik fő különlegessége, hogy Dolhai Attila és lánya, Dolhai Luca közös duettje is felcsendül.

Image

 

Az operettek szerelmeseit is új online produkciókkal várjuk a hónap második felében: ismét új szereposztással látható az operettek nagy klasszikusa, a Csárdáskirálynő Lévai Enikővel, Bakos-Kiss Gáborral, Erdős Attilával és Bojtos Lucával a főbb szerepekben. 

Kacsóh Pongrác gyönyörű daljátékával, a János vitézzel is debütál egy új szereposztás, főbb szerepekben György-Rózsa Sándor, Lévai Enikő, Pete Ádám és Lukács Anita lépnek az online színpadra.

Image

 

Jegyvásárlás és részletes program: https://online-operett.jegy.hu/#/event