Június 15-én kezdődik a Szimfonikusok következő évi bérleteinek megújítása

MÁV Szimfonikus Zenekar bérlet Ajánló

2020.06.11 15:39
szerző: MÁV Szimfonikusok

A MÁV Szimfonikus Zenekar bízva abban, hogy az élet lassan visszabillen a rendes kerékvágásba, június 15-étől megkezdi a 2020-2021-es évad bérleteinek online újítását. 

A 2020-2021-es évadban kilenc bérletsorozatot mutat be a MÁV Szimfonikus Zenekar a Művészetek Palotájában, a Zeneakadémián, az Olasz Kultúrintézetben, a Festetics Palotában, valamint a Magyar Nemzeti Múzeumban. Emellett számos hazai és külföldi bérleten kívüli előadást tervezünk, valamint folytatódnak nagy sikerű családi koncertjeik is. Második szezonját kezdi a zenekarral Daniel Boico vezető karmester és művészeti vezető. Őt hét alkalommal láthatják a zenekar élén a szezonban, mellette Takács-Nagy Gábor, volt művészeti vezetőnk, Kesselyák Gergely karmesterünk, valamint Csaba Péter állandó vendégkarmesterünk is több alkalommal dirigálja majd az együttest. Ebben az ünnepi évadban meghívtak több volt vezető karmesterüket, így dirigálja majd az együttest többek között Gál Tamás és Kollár Imre is.

 

A 2020-as év az ünnep éve, hiszen a zenekart 1945-ben alapította Varga László, a MÁV akkori vezérigazgatója, akinek meggyőződése volt, hogy a klasszikus zene segít a háború által megtépázott lelkek gyógyításában.

 

Az elmúlt nehéz időszakban a zenekar művészei gyakorlással, felkészüléssel töltötték az időt és minden lehetőséget kihasználtak, hogy 2021-ben találkozhassanak a közönséggel. 

 

A hazai és külföldi sztárokkal tűzdelt következő évad bérleteinek megváltására természetesen az eddigi bérletesek előnyt élveznek. Ők már június 15-től online újíthatják meg bérleteiket a zenekar weboldalán keresztül.

 

A személyes újításra és új bérletek vásárlására augusztus végén lesz lehetőség. Ennek részleteiről a zenekar később ad tájékoztatást.

 

Részletek: http://www.mavzenekar.hu/