Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány Ajánló

„Jól és sokat ad az, aki az adománnyal mosolyt is ad”
2021.11.08 15:39
szerző: Tóth Dezső

A MÁV Pályavasúti Terület Igazgatóság Miskolc kollégái segítséget nyújtottak a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és  Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítványnak. 

Segítettek felújítani a szervezet rekreációs házát, részt vettek az épület belső  festésében és burkolásában. Kosztyu Viktória, az alapítvány elnöke levélben fejezte ki köszönetét. „Köszönetet szeretnénk mondani  alapítványunk nevében, hogy a Sárazsadány Táncsics 19/B számú, leendő rekreációs házunk felújítási munkáihoz, az épület komplett belső festéséhez és burkolásához segítséget nyújtott a MÁV Zrt.

A vasutas kollégák magas színvonalon elvégezték ezeket a munkálatokat. Megszépült minden a MÁV dolgozóinak munkája által. Szerettük volna megmutatni, hogy milyen sok támogatottunk van, akik folyamatosan figyelemmel követik a rekreációs ház munkálatait, és nagyon várják, hogy teljesen elkészüljön az üdülőnk, melynek megvalósításában a MÁV is jelentős szerepet vállalt.

Szeptember végén Zamárdiban üdültünk 28 családdal, és készítettünk egy közös képet  köszönetnyilvánításként, bár csupán a támogatottjaink töredéke vehetett részt az üdültetésen. Fontosnak tartottuk megmutatni, hogy jó célt fog szolgálni a sárazsadányi üdülőnk és van rá igény, hiszen sajnos évről-évre egyre nő a rosszindulatú megbetegedésben szenvedő gyermekek száma. A jelenlegi járványidőszakban úgy döntöttünk, hogy a megnyitó időpontját jövő év tavaszára tervezzük, melyre szeretettel várjuk a MÁV képviselőit. Még egyszer köszönjük a segítséget, melyért nagyon hálásak vagyunk. Mi, az alapítvány tagjai és a támogatottjaink is.”