A Vasutas Zeneiskola növendékeinek országos sikere!

siker Jeles napok

2021.11.24 11:10
szerző: MÁV KIG

A Sztárban sztár leszek! idei évadának 1. és 3. helyezettje a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdiójának egykori növendéke lett.  

Az előválogatók során több százan próbálkoztak bekerülni a műsorba. Nagy örömünkre az I. helyezést Csiszár István, a 3. helyezést Gábor Márkó növendékünk nyerte el.

Csiszár István 1999-től volt a Vasutas Zeneiskola növendéke. Korán kitűnt tehetségével, így több főszerepet is eljátszott a Stúdió növendékei által bemutatott darabokban. Többek között 2000-ben a Vidám Színpadon, Stephen Schwartz-J.M. Tebelak-Gebóra György: Godspell című musicaljében alakította Jézust. 2001 őszén pedig az iskola 5 hetes amerikai-kanadai turnéra kapott meghívást Szörényi Levente-Bródy János-Boldizsár Miklós: István, a király című rockoperájával, ami fergeteges sikert aratott, valamint a Magyar Televízió filmet is forgatott az eseményről. Csiszár István a címszereplőt alakította.

Gábor Márkó 2017-ben iratkozott be a Pesti Broadway Musical Stúdióba, azóta is folyamatosan turnézik a jelenlegi növendékekkel. Legutóbb - az ifjúsági előadások keretén belül - 2021 októberében Tabon szerepelt Kocsák Tibor-Miklós Tibor-Tábori György: Utazás című musicaljében.

Mindkét növendék sikerére büszkék vagyunk!