Tiszabecsre szállították a MÁV VAGON szervezésében összegyűlt adományt

gyűjtés támogatás máv vagon ukrajna háború Hírvonal

2022.03.17 15:52
szerző: MÁV VAGON

A háborús válsághelyzetben az otthonukat elhagyni kényszerülő családok támogatására a MÁV VAGON Kft. gyűjtést szervezett. Megmozdult a vasutasság, a MÁV-Volán-csoport ismét az összefogásáról tett tanúságot. Gyűjtőpontjaink Szolnokon, Székesfehérváron és a budapesti MÁV-székházban voltak elérhetők, de érkeztek adományok a fényeslitkei és békéscsabai telephelyekről is.

Ezúton szeretnénk tolmácsolni a vasutas munkatársak felé Tiszabecs polgármesterének, Lőrincz Gusztáv úrnak a köszönetét. 2022. március 11-én, pénteken, Stánicz János ügyvezető igazgató és kollégái a 3 gyűjtőpontról összesen 70 doboznyi tartós élelmiszert, higiéniai terméket, babaápolási terméket és bébiételt, továbbá ásványvizet és háztartási papírárut, játékokat szállított a határmenti településre. Megérkezésünkkor láttuk, hogy jó helyre kerül az adomány, segítve az otthonukat elhagyókat ebben a nehéz helyzetben.

Köszönet minden kollégának, aki adományával, segítségével támogatta a háború sújtotta területekről menekülőket! Tegyük ezt továbbra is!