Személyi változások a MÁV-START vezetésében

személyi változások Hírvonal

2021.12.16 11:09
szerző: MÁV START Kommunikáció

2021. december 15-től Dr. Kormányos László a MÁV-START Műszaki és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese. A MÁV-START megbízott Szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese pedig Hegyi Zsolt.

2021. december 15-től Dr. Kormányos László a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. Műszaki és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese. A Műszaki és üzemeltetési vezérigazgató-helyettesi szervezet fő feladata a társaság személyszállítási tevékenységének működtetése, a szolgáltatások műszaki és technológiai üzemeltetési feladatainak tervezése, irányítása, összehangolása és ellenőrzése. Dr. Kormányos László 2019. június 3-tól töltötte be a MÁV-START Szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

2021. december 15-től a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. megbízott Szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese Hegyi Zsolt. A MÁV-START Szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettesi szervezetének célja a szolgáltatási és értékesítési tevékenység fenntartható, eredményes működtetése, valamint a szolgáltatások megújítása, a társaság értékesítési tevékenységének szabályozása, irányítása és fejlesztése. Hegyi Zsolt egyidőben továbbra is ellátja az Üzlet- és szolgáltatásfejlesztési Igazgatóság irányítását.