kiállítás Zöld

MÁV-Volán-csoport stand a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expón
2021.11.25 10:13
szerző: MÁV KIG

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös, fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye. Az Expón több mint 150 szakmai kiállító vesz részt, köztük a MÁV-Volán-csoport is. Vállalatcsoportunk a saját fejlesztésein és fenntarthatósági célkitűzésein túl egy egyedi, a kiterjesztett valósággal bővített terepasztalt kíván bemutatni a helyszínen. Standunknál a téma iránt elkötelezett, önként jelentkezett kollégák várják a látogatókat.

A kilátogatók részt vehetnek a vállalatcsoportunk nyereményjátékában, a kvízkérdéseinkre helyesen válaszolok között 30 000 forint értékű utazási utalványt sorsolunk ki.

Amennyiben szívesen kilátogatna a helyszínre (Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ „A” pavilonja), úgy arra november 30. és december 5. 9:00 és 18:00 óra között van lehetőség. 

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken végezhet el: https://regisztracio.planetbudapest.hu/

A hatályos jogszabályok értelmében a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó területére belépés magyar állampolgárok részére csak érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. 

Még több információ elérhető az esemény honlapján: https://planetbudapest.hu/