expo Zöld

Felhívás a Planet Budapest Kiállításon való részvételre
2021.11.04 13:48
szerző: MÁV KIG

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó a visegrádi országok közös, fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye. A MÁV-Volán-csoport környezetvédelem iránt elkötelezett nagyvállalatként saját kiállítással és csapattal készül a hat napos eseményre. Minden érdeklődő kolléga jelentkezését várjuk, akik önkéntesen csatlakoznának a vállalati stand kiállítói csapatához. 

A Planet Budapest 2021 célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatók. Az esemény 2021. november 29. és december 5. között a Hungexpo területén kerül megrendezésre, a publikus közönségprogramok november 30-ától kezdődnek. A kiállítók technológiai fejlesztéseikkel, innovatív termékeikkel és szolgáltatásaikkal segíthetik elő a fenntarthatósági fordulatot. Mindemellett látványos, szórakoztató és informatív programokat kínál a rendezvény, átfogó képet adva a természetről, életmódunkról, a minket körülvevő folyamatokról, kézzelfogható megoldásokat kínálva a fenntartható hétköznapokhoz.

Az Expón több mint 150 szakmai kiállító vesz részt, köztük a MÁV-Volán-csoport is. A rendezvény 6 napján 9.00 - 18.00 óra közötti időtartamra várjuk minden érdeklődő kolléga jelentkezését, akik örömmel csatlakoznának a vállalati standunk kiállítói csapatához. Vállalatcsoportunk a saját fejlesztésein túl egy a kiterjesztett valósággal bővített terepasztalt kíván bemutatni a helyszínen. A jelentkezést november 15-ig várjuk a toman.alexandra@mav.hu email címre.

Még több információért elérhető az esemény honlapján: https://planetbudapest.hu/