Történelem vasút Anno

VERSENY - IDÉN 175 ÉVES A MAGYAR VASÚT
2021.06.07 08:14
szerző: MÁV KIG


A Budapest-Vác vasútvonal megnyitása után 175 évvel egy jubileumi, közös játékra hívjuk kollégáinkat. Bár munkánkkal a magyar vasút történelmét csak egy rövid ideig formálhatjuk, de mégis: mindannyian hozzájárulunk a nagy egészhez, hiszen az egymást követő időszakok és kollégák biztosítják a tudás gyarapodását, és a tapasztalat folyamatos átadását korosztályról korosztályra, immár 1846 óta.


Idén egy nagy hidat szeretnénk a 175 év fölé húzni, és azon a munkatársainkkal együtt végigsétálni, onnan a különböző korszakokon végigtekinteni. Hónapról hónapra újabb feladványokkal jelentkezünk a Vasutas Magazin online felületén, a helyes megfejtők között pedig minden hónapban MÁV-os ajándékcsomagot sorsolunk ki. A játékhoz bármelyik hónapban lehet csatlakozni, egészen decemberig.

 

Kedves Kollégák!

A júniusi forduló kérdéseire június 28-áig küldhetik be a válaszokat.

4júniusi forduló kérdései

 


Játékról

A Vasutas Magazin online felületén havonta tíz kérdéssel jelentkezünk, amelyek a vasúttársaság 175 éves történetét dolgozzák fel időrendben. A megoldások beküldése szintén a Vasutas Magazin Online felületén keresztül történik.

 


Részvétel

A versenyen kizárólag a MÁV-Volán-csoport munkavállalói vehetnek részt. A versenyhez kapcsolódni bármikor lehet, egészen decemberig.

 


Sorsolás

A versenyen részt vevők közül havonta, közjegyző jelenlétében sorsoljuk ki a győztest. Eredményhirdetésre minden hónap ötödik munkanapjáig kerül sor, a győztesek kilétét a www.vasutasmagazin.hu oldalon tesszük közzé.

 


Díjazás

Minden nyertes MÁV-os ajándékcsomagban részesül, amelyet postai úton juttatunk el hozzájuk.

 

Kedves Kollégák!

A júniusi forduló kérdéseire június 28-áig küldhetik be a válaszokat.

4. júniusi forduló kérdései

 

3. forduló - május

Májusi megfejtések

 

2. forduló - április

Áprilisi megfejtések

 

1. forduló - március

Márciusi megfejtések

 

Köszönjük, hogy velünk játszanak!

Szervezők