Juliális rendezvények

  

 

6

 

IDŐPONT: 2023. július 8., szombat

HELYSZÍNEK: részletes információkat (cím, főfellépők, versenykiírások) folyamatosan töltünk fel, melyek a városra kattintva érhetők majd el!

Budapest

Dombóvár

Nyíregyháza

Szolnok


Sztárfellépők, koncertek, családi vetélkedők, főzőverseny, kispályás labdarúgó-bajnokság, nyereményjátékok, friss falatok és frissítők, de mindenekelőtt sok-sok régi barát és felhőtlen jó hangulat vár mindenkit rendezvényeinken.

 

Hogyan juthatunk el a Juliális helyszínekre?

Már csak néhány nap, és újra együtt szórakozhatunk a Juliálisokon! Az alábbiakban hasznos információkat szeretnénk megosztani a rendezvények megközelíthetőségéről, valamint megadjuk azon szervezők elérhetőségét, akiknél érdeklődhetnek a programokról, étkezési jegyekről és egyéb fontos információkról. Hamarosan találkozunk!

A Juliális helyszínek megközelíthetősége az adott város vasútállomásáról

Dombóvár:

A vasutasnapi rendezvény helyszíne gyalogosan 10 perc sétával is elérhető a vasútállomástól. A Kandó Kálmán úton haladva vagy vonattal Dombóvár-alsó állomástól pár perc sétával a Béke park mentén. A Vasúti Múzeum is várja az érdeklődőket az állomás épülettől jobbra haladva a régi óvóhely területén.

 

Nyíregyháza:

A Juliális helyszíne a Sóstói Múzeumfalu, melynek címe Nyíregyháza, Tölgyes u. 1. Nyíregyháza Vasútállomástól a 8-as jelzésű helyi járatos autóbusszal a Nyíregyháza Vasútállomás megállótól a Krúdy Vigadóig, onnan gyalog a Múzeumfaluig (500 m). Sóstó megállóhelytől gyalog a Blaha Lujza sétányon a Krúdy Vigadóig, onnan a Múzeumfaluig (2 km). 8:00-10:00 között, illetve 16:00-18:00 között ingyenes különjárati buszok közlekednek Nyíregyháza Vasútállomás és a Krúdy Vigadó között. Autóval érkezőknek van ingyenes parkolási lehetőség a Múzeumfalu melletti nagy parkolóban.

 

Szolnok:

A szolnoki helyszínre a vonattal érkezők az állomástól gyalogosan az 1. vágány mellett érik el a Véső utat, mely a strandhoz vezet.

(kb. 700m)

 

Budapest:

A Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba történő eljutás biztosítása érdekében július 8-án délelőtt a Budapest-Nyugati—Esztergom illetve Esztergom – Budapest-Nyugati viszonylatban közlekedő valamennyi vonat megáll majd a Vasútmúzeum megállóhelyen.

A Keleti pályaudvarról a 30 vagy 30A jelzésű autóbusszal a Rokolya utcai megállóig kell menni és ott átsétálni a Tatai utcába.

A Déli pályaudvarról a 2-es metróval érdemes elmenni a Keleti pályaudvarig és onnan a már említett módon a 30 vagy 30A jelzésű autóbusszal lehet a legegyszerűbben eljutni a Vasúttörténeti Parkba.

Az autóval érkezők ingyenesen parkolhatnak a Vasúttörténeti Park parkolójában.

Adatkezelési tájékoztató megtekinthető.