nyugdíjas Munkatársaink

Egy 95 éves hölgy tanácsa: semmit sem kell komolyan venni
2022.10.19 11:01

Bóka Istvánné Terike 31 évet dolgozott a vasútnál Szegeden, és 95. születésnapi kívánsága annyi volt, hogy ismét bemehessen egykori munkahelyére.

A találkozó

nyugdíjas Hírvonal

„Telefonosok és drótosok baráti találkozója”

A távközlési-és biztosítóberendezési szakemberek hagyományos nyugdíjas találkozóját 16. alkalommal rendezték meg Szegeden.

Résztvevők mulatoznak

nyugdíjas Munkatársaink

Összetartás Szegeden, a sárgán

A Vasutasok szakszervezete Országos Nyugdíjas Szervezete (VSZ ONYSZ) Szegedi Igazgatósági Nyugdíjas Alapszervezete  ebben az évben is megszervezte „kihelyezett összetartását” a Tisza partján, a Körösi Györgyné-féle Sárga 24 felségjelű villában.

Csortán Zsolt

nyugdíjas Munkatársaink

"Minden évre boldogan emlékszem vissza"

Csortán Zsolt kollégánk 46 évet dolgozott a MÁV-Volán-csoport kötelékében. Nyugdíjas-búcsúztatóján nagy meglepetésként érte, hogy ajándékai közt szerepelt egy interjú a Vasutas Magazinban.

A találkozó

nyugdíjas Jeles napok

„A Cavinton alapanyaga a nefelejcs”

A MÁV Távközlési-és Biztosítóberendezési Szakszolgálat (TEB) vezetése és önkéntes nyugdíjas aktivistái „Tizenötödik szakmai irányítói és középvezetői nyugdíjas találkozót” szerveztek.

1

nyugdíjastalálkozóvasutas nyugdíjasok Hírvonal

Együttműködési szerződés az idősekért

Az aláírásra a Vasutas nyugdíjas klubok kistérségi találkozóján kerítettek sort

jgy

MunkatársunkoktatószakoktatóMÁVnyugdíjas Munkatársaink

„Amíg a tanítványok szeretetét érzem, addig a pályán maradok”

Ötven éve vasutas vagy ötven éve tanár? Mint kiderült, Józsa Gyula életében a kettő elválaszthatatlan egymástól. Az elmúlt öt évtized kihívásairól, sikereiről és buktatóiról Benke Máté kérdezte nyugalmazott kollégánkat.