bicajkerékpárbiciklizz a munkábaEgészség Életmód

Kombinálj, és ingázhatsz bringával messzebbre!
2022.06.21 13:19

Jó eséllyel azoknak sem kell lemondaniuk a bringás munkába járás előnyeiről, akik a szolgálati helyüktől távol eső körzetekben, vagy másik városban élnek.

bicaj

túraprogramajánlóprogramkerékpár Hírek

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

A legnépszerűbbek, vagyis a Balaton, a Velencei-tó és a Dunakanyar mellett négy különleges térség, a Tisza-tó, a Zemplén, a Bakony és a Bükk meglátogatását ajánlja a vasúttársaság.

Illusztráció

kerékpár Zöld

A hosszú hétvégén számos izgalmas biciklis útvonalat lehet felfedezni vonattal

Az augusztus 20-ai, ünnepi hosszú hétvégén az eddiginél is több utazásra számít a vasúttársaság, ezért országszerte minden kerékpárszállításra alkalmas kocsi közlekedni fog az igények minél zökkenőmentesebb kiszolgálása érdekében.

Bz-mellékkocsi

kerékpár Zöld

Már hét megújult kocsiban lehet kerékpárt szállítani a mellékvonalakon

Forgalomba állt a hetedik átalakított poggyászteres (BDzx) mellékkocsi is, amely 16 kerékpár egyidejű szállítását teszi lehetővé, ugyanennyi ülőhely mellett.

kerekpar

kerékpárkerékpárszállítóTisza-tó Hírek

Újra várja a Tisza-tó a vonattal érkező kerékpáros turistákat

A tavalyi menetrendi és járműfejlesztések sikere után, a MÁV-START a Tisza-tóhoz tartó több vasútvonalon is bővíti kínálatát a kerékpáros turisták jobb eljutása érdekében.

karika

környezetvédelemB+Rkerékpárkerékpárszállítás Hírek

Bringával és vonattal a zöldebb jövőért

A vasúti utazás környezetkímélő hatását tovább fokozhatjuk, ha kihasználjuk - az egyre több járaton elérhető - kerékpászállítási lehetőséget, és leszállás után biciklivel indulunk tovább. Akik összekombinálják e két közlekedési módozatot nem csak a környezetükkel, de saját magukkal is igazán jót tesznek.