Pályázat Ajánló

„A vasút trendi projekt” néven videópályázat indul
2022.08.04 09:46

Az Ifjúság Európai Éve alkalmából, a Nemzetközi Vasútegylet (UIC) „A vasút trendi projekt” („The cool rail project”) elnevezésű nemzetközi videópályázatot hirdetett meg 15 és 29 év közötti fiatalok részére.

Illusztráció

Pályázat Ajánló

Közlekedési Innovációs Díj pályázati felhívás

Megjelent a Közlekedési Innovációs Díj pályázati felhívása, amit idén a Közlekedéstudományi Egyesület (KTE) az Okos Válaszok Alapítvánnyal (OVA) közösen írt ki.

Illusztráció

Pályázat Ajánló

2021. évi Európai Mobilitási Hét kreatív pályázati felhívás

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európa legnagyobb közlekedéssel összefüggő környezetvédelmi kampányához csatlakozva, „A vasút világa – „sínes” álmok!” címmel rajz-, fotó- és csoportos kreatív pályázatot hirdet.

fotópályázat

Pályázat Hírek

Az én vasutam - fotópályázat

A MÁV-csoport munkavállalóinak meghirdetett pályázatra bármilyen vasúti témájú, a vasutas mindennapokkal kapcsolatos fényképpel lehet jelentkezni.

fotókiállítás

szegedPályázat Események

Vasutas fotók kiállítása Szegeden

„KÉPEK AZ ORSZÁG VASÚTJAIRÓL” címmel október 21-én fotókiállítás nyílt a Szeged Vasútállomáson. A kiállított műveket a Vasúttörténeti Alapítvány és a VOKE által közösen meghirdetett „Képek az ország vasútjairól” elnevezésű pályázatra beérkezett fotókból választották ki.