kitüntetés Jeles napok

Az MTA átadta a Hídvégi Gróf Mikó Imre-díjakat
2022.11.03 13:20

A Magyar Tudomány Ünnepe megnyitóját ebben az évben az Akadémia Dísztermében, november 3-án tartották.

A kitüntetésátadón

kitüntetés Munkatársaink

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült Virág István

Virág István, a MÁV pályaműködtetési vezérigazgató-helyettese a vasúti közlekedés versenyképességének és színvonalának javítása érdekében végzett több mint négy évtizedes, kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként az augusztus 20-ai nemzeti ünnep alkalmából Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült.

A kitüntetés

kitüntetés Munkatársaink

Munkatársunk vezette nyomra a rendőröket, akik elfogták a bántalmazóját

Jutalomban részesítette Keresztes Péter, a MÁV-START vezérigazgatója a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság rendőreit, és a veszélyhelyzetben is példásan helyt álló jegyvizsgálót, akire késsel rátámadt egy utas.

Erzsébet

kitüntetés Munkatársaink

Kollégáink rangos elismerésekben részesültek március 15-e alkalmából

Az idei évben is rangos állami elismerésekben részesültek kollégáink, akik szakmai tudásuk, példamutató munkavégzésük és a MÁV-Volán-csoportnál töltött éveiknek köszönhetően megérdemelten vették át kitüntetéseiket a magyar állam minisztereitől.

hölgy

kitüntetés Munkatársaink

EVIG-kitüntetésben részesült kolléganőnk

Február 10-én egy 2000 tonnás, mozdonyvezető nélküli tehervonat Szlovákia területéről Hidasnémeti állomás irányába elszabadult, és csak a kolléganő lélekjelenlétének köszönhető, hogy a vasúti járművekben, a pályában anyagi kár nem keletkezett, és nem történt személyi sérülés sem.

Kisteleki Mihály és a kitüntetés

kitüntetés Munkatársaink

Az MTA Mikó Imre díjat adott Kisteleki Mihálynak, a MÁV elismert szaktekintélyének

Ünnepi köszöntőkkel, díjátadással és tudományos előadással kezdődött meg szerdán délelőtt a 2021-es Magyar Tudomány Ünnepe. A „Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz” mottó jegyében megrendezett eseménysorozaton a MÁV szakembere, Kisteleki Mihály Mikó Imre életmű díjat kapott.

Kovács Péter

kitüntetésbüszkeségeink Munkatársaink

A kimagasló munka elismerése

Az idei rendkívüli évben elmaradtak a hagyományos kitüntetésátadási ünnepségeink, azonban számosan kiemelkedtek a MÁV-csoport munkatársai közül, akik munkájukkal, elhivatottságukkal elismerést kaptak. A 70. Vasutasnap kitüntetettjei közül a MÁV-START vasútbiztonsági koordinátorát, Kovács Pétert kérdeztük.

Hajni

MÁV-STARTkitüntetésMunkatársunk Munkatársaink

„A kollégáink a leghitelesebb nagyköveteink”

Az idei évben Gőcziné Czeglédy Hajnalka volt az egyik, aki átvehette az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) „Női Erő” díját. A nyertesek azok közül kerültek ki, akik a „Női Erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén” program 3 éve alatt a legsegítőkészebb céges partnerek voltak.