konferencia Hírvonal

Nagy érdeklődés kísérte az idei Szabadjelzés Konferenciát
2022.05.05 16:21

Május 5-én, csütörtökön tartották a MÁV Forgalmi és Üzemviteli Főigazgatóság Pályavasúti Szolgáltatások Igazgatósága szervezésében a Szabadjelzés Konferenciát a budapesti Hotel Héliában.

evig

NemzetköziuickonferenciaEMC Hírvonal

Homolya Róbert az UIC Európai Vezető Bizottságában

A Nemzetközi Vasútegylet (UIC) 2021. december 7-én megrendezett 33. Európai Regionális Közgyűlése dr. Homolya Róbertet választotta meg a szervezet Európai Vezető Bizottság (EMC) közép-kelet európai képviseleti tagjának.

Konferencia

konferencia

Magyar részvétel a DIGITAL RAIL REVOLUTION konferencián

A vasúti közlekedés aktuális kérdéseivel foglalkozó nemzetközi konferencián a MÁV képviselője, Mátrai-Ortelli Anita tart beszámolót a magyar vasút eredményeiről.

A Nyugati pályaudvar és környéke

konferencia Hírvonal

Online konferencián mutatták be a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégiát

A Portfolio.hu webináriumot szervezett Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia – a fővárosi közlekedés aranytartaléka címmel. A konferencián Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, Homolya Róbert MÁV elnök-vezérigazgató, és Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ igazgatója beszélt az érdeklődőknek a magyar vasúttal és a budapesti agglomerációval kapcsolatos átfogó fejlesztési tervekről. A konferencia felvétele megtekinthető a MÁV Youtube-csatornáján.

uic

uickonferencia Hírvonal

MÁV-részvétel a Nemzetközi Vasútegylet ülésein

2021. július 6. és 8-án videókonferencia formájában tartotta meg a Nemzetközi Vasútegylet (UIC) a soron következő magas szintű üléseit.

konferencia

OSZZSDkonferencia Hírvonal

Online formában ülésezett az OSZZSD Vezérigazgatói Konferencia

A Vasutak Együttműködési Szervezete 2020. szeptember 14-16. között több mint 130 fő részvételével rendezte meg a Vezérigazgatói Konferencia XXXV. ülésszakát, amelyre a koronavírus járvány miatt videokonferencia keretében került sor.