MÁVvolán Hírek

MÁV-Volánbusz integráció
2020.11.16 10:22

Az állami tulajdonú közlekedési szolgáltató társaságok összehangolt, egységes közlekedésszakmai működtetésének és közös stratégiai irányításának hosszú távú erősítése érdekében a VOLÁNBUSZ Zrt. tulajdonosi joggyakorlója a MÁV Zrt.

Sajtótájékoztató

menetrendváltozásmávstartvolán Hírek

Szeptember 28-tól versenyképesebb és utasbarátabb kínálatot vezet be a MÁV-START és a Volánbusz

Nyáron megkezdődött a vasúti és közúti közösségi közlekedés menetrendi összehangolása, mely elsősorban a közép-dunántúli térséget érintette. Az intézkedésekkel kapcsolatos lakossági visszajelzések alapján a megrendelő minisztérium és a MÁV-csoport felülvizsgálta a korábbi menetrend-módosításokat, az érintett régiókban élők kedvezőbb kiszolgálása érdekében.

kerekasztal

MÁVvolánfúzió Hírek

Életbe lépett az egyik legtöbb fejlesztést kínáló vasúti- és buszmenetrend

A decemberi menetrendváltásról beszélget Dr. Homolya Róbert, a MÁV elnök-vezérigazgatója és Dr. Pafféri Zoltán a VOLÁNBUSZ elnök-vezérigazgatója. A videóban többek közt érintik a vasúti- és buszmenetrendek összehangolását, a járműpark fejlesztését és a jövőbeli tarifaközösség témáját is.

busz

buszMÁVvolánjármű Hírvonal

Tizenöt új csuklós autóbusz áll forgalomba Székesfehérváron

Tíz, majd hamarosan további öt új csuklós autóbusz áll forgalomba Fejér megye székhelyén. A Mercedes-Benz Conecto G típusú járműveket szerdán adta át a Volánbusz az önkormányzatnak.